2777
2789
عنوان

نامزد خرم.

299 بازدید | 21 پست

بانامزدم دعوام شده بود هردو بهم دیگ حرفایه خوبی نزدیم ولی من پیام دادم معذرت خواهی کردم گفتم ببشترازین کش پیدا نکنه ولی حتی پیاممو چندین ساعت سین نکرد منم پیامارو پاک کردم حالاانلاین شده حتی نپرسید چیو پاک کردی. ولی منکه میدونم اون پیامارو دیده بود و از قصد جواب نداد. 

منم شمارشوپاک کردم دیگه نمیخوام کوچیک ترین پیامی بش بدم و بیینمش حس میکنم تحقیرشدم. 😭.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه شما عذرخواهی کردین بهترین کار بوده برای اینکه به قول خودتون کش پیدا نکنه شما کار درست کردین ولی ایشون اگه عمدا جواب نداده دفعه بعد دیگه برای عذرخواهی پیش قدم نشین.

وقتی تو نامزدی اینقدر حالت رو بد میکنه وفتی تو نامزدی برای مشکلات گیش قدم نمیشه و نازت نمیکشه. وقتی تو نامزدی ازش عذر خواهی میکنی و توانایی این و داره ک نادیده بگیره پس این ادم اصلا مرد زندگی نیست... تو زندگی مشترم میتونه ماه ها شما رو نادیده بگیره میتونه راحت بهت بی محلی کنه... 

نامزدی براش شناخت هست.. اگه باهاش ادامه دادی بعدا نیای ناله کنی شوهرم اینجوره اونجوره

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...