2777
2789
عنوان

بدادم برسید😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 56 پست
دیجی کالا قبلا یک هفته میفرستادش. ولی الان بخاطرشرایط کرونا اداره پست دیرتحویل میده. چون ممنوعبت آمد ...

برامن باو کلا با جعبه و خودش ۶۰گرمم نمبشه

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سرچ کن رهگیری مرسولات پستی  بعد کد رهگیری رو بزن اونجا  معلوم میشه کجاست

ببین برامن میزنم اونجوریه بنظرت کی میرسه؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
22 آذر ماه 1399 موقعیت ساعت 2 خروج مرسوله از منطقه پستی و ارسال به تهران،تهران،اداره کل تجزیه و ...

برای من وقتی اینو میگه نهایتا همون روز یا فردا ش می رسه

هنوز به منطقه پستی خودت نرسیده

۴ راه لشگره

برای من وقتی اینو میگه نهایتا همون روز یا فردا ش می رسه هنوز به منطقه پستی خودت نرسیده ۴ راه لشگره

ینی ۴تا مرحله داره؟؟

نگران نباش  به نظرم ۱،۲ روزه میاد  تهران هستی دیگه؟ شهر تهران؟

اره تهرانم سمت دولت ابادم

تیباکس نفرستاده؟  بزن رهگیری تیباکس

برامن تو دیجی کالا نوشته ارسال پستی فک کنم همون پیشتازه...خو تواین نزدیکیا سفارش دادی عشقم؟؟

برامن تو دیجی کالا نوشته ارسال پستی فک کنم همون پیشتازه...خو تواین نزدیکیا سفارش دادی عشقم؟؟

نه منظورم دوستمون بود 

شما که کد رهگیری بدی درسته 

من دیروز یه بسته تحویل گرفتم 

۴ روز پیش از مشهد فرستادن