2777
2789
عنوان

بدادم برسید😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 56 پست
بازم خوبه ب شما گفته یه هفته دیگ تحویل میدن بمن گفتن بسته ات ازماشین پرت شده بیرون باید فرستنده ازمب ...

وایی😮

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

زنگ بزن پلیس جمعشون کنه 

ازاین عرضه ها ندارم من🙄

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
چرا؟ مطمئن ترین سایته که. من هیچ وقت پشیمون نشدم ازخریدام. ایشون مشکلش اینه پست دیر تحویل میده اونن ...

من اولین باره سفارش میدم .پیامک اومده بستم و به پست تحویل داده .کی ب دستم میرسه؟همون تاریخی ک مشخص شده؟یا دادن اداره پستمون

خوب شماره پست منطقه ۱۵ رو پیدا کن  زنگ بزن  من گاهی اگر بیاد پست نزدیک بمونه، خودم میرم ...

من شرایطشو ندارم برم خودم بیارم

حقته تا تو بری حضوری وسیله بگیری من به این چیزا اعتقاد ندارم

دیجی کالا مطمئنه.من لپ تاپ و گوشی خودموهمسرمو چندتا وسیله ورزشی  و ست ورزشی و خردکنمو سفارش دادم دقیقاهمونابود

دردم از یار است و درمان نیز هم
من اولین باره سفارش میدم .پیامک اومده بستم و به پست تحویل داده .کی ب دستم میرسه؟همون تاریخی ک مشخص ش ...

دخی بمنم گفته بودن ته تهش ۲۵آذر میرسه ک خبری نی...زنگ زدم گفتن تا ۱هفته طول میکشه 😑

کد پیگیری رو بزن داخل رهگیری مرسولات پستی هر ساعت مشخصه کجاست

این اومده .دیجی‌کالا/دیجی ‌استایل

مریم عزیز

سفارش‌تان را برای ارسال به شما، به اداره پست تحویل دادیم.

شما می‌توانید بسته پستی خود را از طریق نشانی زیر رهگیری کنید.

شماره سفارش: 150686616

کد رهگیری مرسوله: 191489926187170746111

لینک: https://newtracking.post.ir

کد پیگیری رو بزن داخل رهگیری مرسولات پستی هر ساعت مشخصه کجاست

22 آذر ماه 1399
موقعیت
ساعت
2
خروج مرسوله از منطقه پستی و ارسال به تهران،تهران،اداره کل تجزیه و مبادلات تهران
تهران،منطقه 15 پستي تهران،شرکت دیجی کالا
18:21
جمعه 21 آذر ماه 1399
موقعیت
ساعت
1
تهران،منطقه 15 پستي تهران،دفترپستی دیجی کالا منطقه 15
این اومده .دیجی‌کالا/دیجی ‌استایل مریم عزیز سفارش‌تان را برای ارسال به شما، به اداره پست تحویل داد ...

برامنم ۲۲آذر این اومد

من اولین باره سفارش میدم .پیامک اومده بستم و به پست تحویل داده .کی ب دستم میرسه؟همون تاریخی ک مشخص ش ...

دیجی کالا قبلا یک هفته میفرستادش. ولی الان بخاطرشرایط کرونا اداره پست دیرتحویل میده. چون ممنوعبت آمدوشد کامیونو ماشینه. داییم مبلمان داره اونم تمام سفارشاتش با15روز تاخیر رسیددستش.بسته شمام تحویل داده شده دیگه بقیش با پست هست ک ببینم کی میرسونه

دردم از یار است و درمان نیز هم
22 آذر ماه 1399 موقعیت ساعت 2 خروج مرسوله از منطقه پستی و ارسال به تهران،تهران،اداره کل تجزیه و ...

کلا میزنم فقد همینو میاره