دوستان سلام وقت بخیر هفته ۸ بارداریم و از هفته پیش شکمم گاهی درد میکنه و میگیره ول میکنه یچی مثل اینکه گلاب ب رو تون انگار اسهال دارم ولی اینطور نیست میخاستم بدونم شمام چنین حالتی داشتید یا ن یا بخاطر چی میتونه باشه؟؟؟
من قبل اینکه بدونم حامله ام همینجوری بودم همش مادرشوهرم میگفت خون درده داره بچه تو رحمت جا میگیره منم میگفتم حامله نیسم بابا از بس منتظر بودم و نمیشد دوس نداشتم الکی خودمو دلخوش کنم ولی رفتم ازمایش دیدم حامله ام خداروشکر
بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
سلام دوست عزیز باردار اگر در شهر اندیشه، شهرقدس، ملارد، شهریار، تهران هستید میتونم شمارمو بهت ...
سلام عزیزم من دو ماه میشه خونریزیم کم شده در حد ۲ روز اینا و علائم تخمک گذاری ندارم ولی سونو دادم فولی ۱۶ داشتم به نظرتون مشکل چیه
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
میگم منم تو هفته های ۵و۶ اینطوری بودم استراحت کن و استرس هم نداشته باش اگه هم خیلی نگرانی برو دکتر خیالت راحت میشه دیگه
بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔