2777
2789
عنوان

نظر شما🤔

69 بازدید | 7 پست

سلام ب همگی💙

بچها ی فایل هست که باید ب استاد تحویل بدم بعد استاد میگه باید بفرستید برا نماینده حالا مشکل اینه من متنفرم از این دختره چیکار کنم بنظر شما؟! بدم به دوستم بفرسته براش اینجورم خو خیلی ضایعس

پ ن:😬

میدونم متنفری ولی یه سلام و ارسال فایل چیزی نمیشه. امکان داره یکی دیگه ازطرفت بفرسته ولی بسوزه و نادیده بگیره یا بگه ندیدم ارسال نکردوخیلی چیزای دیگه. پس ایا ارزش داره؟؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بفرست خودت براش.‌باید یاد بگیری با دشمنتم بتونی مذاکره کنی و احترام بذاری‌ . محل نده اما رسمی و با احترام خودت بفرس. منم از یسری بدم میومد اما با احترام و حفظ فاصله کاری بود صحبتی بود انجام میدادم البته بگم که خداروشکر من نیاز نداشتم بهشون اونا سمتم میومدن برای جزوه و سوال اما از الان یاد بگیر نذاری کسی ازت نقطه ضعف بگیره یا چیز دیگه. از کسیم بدت میادش اما باهاش با ادبو احترام رفتار کن اما جدی و با رعایت فاصله و سرسنگین.‌محل نده اما کارتو انجام بده و‌بدون که تو جامعه باید بتونی خیلی رو‌خودت کار کنی تا بتونی راحت زندگی کنی 

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز