2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا

72 بازدید | 15 پست

سلام روزتون بخیر

یه راهنمایی ازتون میخواستم چون به مشاور و روانشناس دسترسی ندارم ؛ من یه خانواده غمگین و عصبی دارم و طبعا خودمم عصبی ام اما سعی میکنم که شاد باشم ولی خب وقتی در جمع خانوادمم نمیتونم...

به تازگی دانشگاهی در شهر دیگر قبول شدم ؛ بین دو راهی موندم که انتقالی بگیرم یا برم از اینجا ( درمورد انتقالی بگم که موافقت میکنن و از لحاظ هزینه و اینا مشکلی ندارم )

خب رده ی دانشگاه شهر خودم خیلی بالاتره و بهتره اما خب باید خانوادمو تحمل کنم.

از طرفی هم دانشگاهی که قبول شدم توی یه شهر دیگه ست و میتونم از خانوادم دور بشم شاید اخلاقم و تاثیر بدی که روم گذاشتن درست بشه؛ اما از همین الان که مجازیه با چندتا از خوابگاهیا مشکل دارم :)) و میترسم که اونجا هم نتونم با کسی کنار بیام...

تو رو خدا راهنماییم کنین چیکار کنم که دیگه غمگین و عصبی نباشم؟ نمیتونم برم پیش مشاور وگرنه میرفتم... خیلی به نظراتتون و راهکاراتون نیاز دارم...

دلیل عصبی بودن و غمگین بودنتون دقیقا چیه؟

درس

خانواده من روی درس خیلی حساسن و ما بچه ها اصلا علاقه ای نداریم

خیلی خرج میکنن ک دکتر بشیم البته خدا رو شکر از من گذشت ولی مثلا میبینن یکیمون خراب کردیم یچیزی رو مامان و بابام خیلی ناراحت میشن و اذیت میکنن.

چون اقواممون هم همه درس خونده و دکتر و اینا هستن انگار خجالت میکشن ک ما دنبال علاقه ی خودمون بریم و درس نخونیم

واسه همین ما با بی علاقگی میخونیم تا اونا آرامش داشته باشن ولی چون علاقه ای نداریم خب طبیعتا موفق هم نمیشیم اونجور ک باید و شاید ؛ پس نه ما خوشحالیم نه پدر و مادرم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درس خانواده من روی درس خیلی حساسن و ما بچه ها اصلا علاقه ای نداریم خیلی خرج میکنن ک دکتر بشیم البت ...

اگر همین الان بهتون بگن که دیگه فشاری از طرف پدر و مادر نیست بابت انتخاب علایقتون،چیکار میکنین؟

اگر همین الان بهتون بگن که دیگه فشاری از طرف پدر و مادر نیست بابت انتخاب علایقتون،چیکار میکنین؟

واضحه ؛ شروع میکنم به صورت حرفه ای یاد میگیرم و دنبالشون میکنم و شغلی که دوست دارمو راه میندازم