2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه جا پیدا کردم میگه کاملا مثل خواب ابرو میکاریم

اینو که همشون میگن .

نمونه کارهاشو ببین که بعد از چندماه که ابروشون دراومده چطوره 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

کاشت ابرو طبیعی در ۱ جلسه

کاشت ابرو طبیعی یک فرایند زیبایی بسیار محبوب در جوامع امروزی است. این روش باعث تقویت و ترمیم ابروهای نازک، کوتاه یا ناهموار شده و به شکلی طبیعی و جذاب، به صورت دائمی، ابروهای شما را زیباتر می‌کند. در زیر به برخی از مزایا و نکات مهم درباره کاشت ابرو طبیعی اشاره می‌کنیم:

ابروهای طبیعی به شکل طبیعی و زیبایی به چهره شما جلوه می‌دهد و باعث افزایش اعتماد به نفس شما می‌شود.

در کاشت ابرو طبیعی، از مواد شیمیایی و نامناسب خودداری می‌شود، بنابراین برای بیمارانی که حساسیت دارند، این روش بسیار مناسب است.

در بسیاری از موارد، کاشت ابرو طبیعی باعث کوتاه شدن زمانی می‌شود که باید برای آرایش ابرو صرف شود و از طرفی باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های آرایشی می‌شود.

با کاشت ابرو طبیعی، ابروهای شما به صورت دائمی ترمیم می‌شوند و نیاز به رفتن به سالن زیبایی برای رسم ابرو از بین می‌رود.

در صورتی که از متخصصان با تجربه در کاشت ابرو طبیعی استفاده کنید، خطر عوارض کم است و شما می‌توانید با اطمینان کامل این روش را انتخاب کنید.

همانطور که می‌بینید، کاشت ابرو طبیعی با بسیاری از مزایا همراه است و به شکل طبیعی و جذابیت به چهره شما می‌بخشد.

>> کاشت ابرو طبیعی

>> ۰۲۱۹۱۰۰۲۵۵۵