2777
2789
عنوان

زایمان 35 هفته

372 بازدید | 14 پست

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر 

من از تاریخ پریودی 34 هفته و 6 روزم

از تاریخ آن تی 36 هفته و 1 روز

و آخرین سونو 37 هفته و 1 روز

هفته پیش درد داشتم معاینه شدم گفتن 2 فینگر دهانه رحمت بازه دارو و استراحت مطلق دادن و آمپول ریه هم زدم 

الان از دیروزه بازم دردام شروع شدن انقباضم دارم 

کسی با این شرایط زایمان کرده؟ 

بچه نرفته دستگاه؟ 

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه بچه تقریبا کامله انشالله این دو هفته هم میگذره فقطاسترس نده به خودت خواهر شوهرم 36 هفته وچندروز زایمان کرد بچشم دستگاه نرفت

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم

نترس منم سی و پنج زایمان کردم بچم دستگاهم نرف دو و نیم کیلو بود

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من با اون شرایط که استراحت مطلق این چیزا داشته باشم نه ،اما با توجه به چیزی که بیمارستان گفت در هفته ۳۵ هفته ۴ روز ،بدون داشتن درد بخاطر فشار خون بالا زایمان کردم و بچه داخل دستگاه نرفت ..حالادیگه نمی دونم که سن جنین رو درست محاسبه کردن یا نه ولی بهم گفتن اگه الان زایمان نکردی دو هفته دیگه بیا که من زایمان کردم 

انشاالله ب سلامتی زایمان کنی عزیزم میگن کیسه اب ک پاره بشه یالکه بینی و درای منظم هر دقیقه یک بار شر ...

منم از دیروزه دردام هی میگیره و ول میکنه 

دیشب از درد پشت از خواب پریدم

خب خداروشکر 

الان ماشالله اینقدر تپله وقد بلند باینکه ننه باباش ریزه ان ولی دختر من 41 هفته باوزن 3600 بدنیا اومد الان جوجه اس در برابر اون

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
الان ماشالله اینقدر تپله وقد بلند باینکه ننه باباش ریزه ان ولی دختر من 41 هفته باوزن 3600 بدنیا اومد ...

آخی ماشالله😍

من خداروشکر وزن بچم خوب بود سونو 31 هفته 2050 بود