2777
2789
عنوان

همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 47 پست
وا خاک ب سرم...خوب بهش بگو چرا حرص میخوری اخه...به بهانه مهمون ازش بگیر..بگو مهمون دارم لازم دارم... ...

روزی اول منتظربودم بیاره نیورد بعدشم همسرم گفت زشته میگن خسیسن  خودمم یباررفتم خونشون بیارمش دیدم داخلش شکلات ریخته رومیزه نمیشدبرش دارم میگفتن مبل خریدیم حسودی کرده اما دلم هنوزدنبالشه 

روزی اول منتظربودم بیاره نیورد بعدشم همسرم گفت زشته میگن خسیسن  خودمم یباررفتم خونشون بیا ...

وای چقدر حرص خوردم از دستت 

مدیونی اگه نگیری ازش   .. امروز برو   بگیرش  بگو مال جهازمه یادگاریه ببخشید دیگه بدینش به خودم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

روزی اول منتظربودم بیاره نیورد بعدشم همسرم گفت زشته میگن خسیسن  خودمم یباررفتم خونشون بیا ...

یبار رفتی خونشون اگه دیدی ظرفو بگو اع این مال منه همش فک میکردم بینم کجا گذاشتمش۰۰۰۰تا بده بیاریش

وای چقدر حرص خوردم از دستت  مدیونی اگه نگیری ازش   .. امروز برو   بگیرش  بگو ...

هزاربارعهدکردم برم امانشد روم نمیشه ابجیم همیشه دعوام میکنه میگه شرم مانع روزیه بعدش بعددوسال خجالتم میشه میگن بخاطریه ظرف بعد۶ماه اومده درخونمون اخه ازپارسال دگه رفت امدنداریم ماهی یبارشایدچنددقیقه حرف بزنیم

هزاربارعهدکردم برم امانشد روم نمیشه ابجیم همیشه دعوام میکنه میگه شرم مانع روزیه بعدش بعددوسال خجالتم ...

به قول دوستامون بهش بگو یادم نبود به کی دادم الان متوجه شدم پیش شماست...بگو یادگار جهازمه

هزاربارعهدکردم برم امانشد روم نمیشه ابجیم همیشه دعوام میکنه میگه شرم مانع روزیه بعدش بعددوسال خجالتم ...

همین دیگه بگو خیلی وقت بود دنبال این ظرفم میگشتم خیلی دوسش دارم یاد م نبود دادمش به شما ..امروز یهو یادم افتاد گفتم بهتون بگم ..اصلا برات مهم نباشه اونا چه فکری در موردت میکنن اونم کی جاری

سلام خوبید ؟؟بچه ها خوبن؟! ببخشید اگه فلاکس احتیاجتون نیست بی زحمت میدی ابولفضل بیارش شرمنده اگه احت ...

وای چقدر ببخشید و شرمنده میگی مگه چیه راحت حرفتو بزن بگو بی زحمت اگه لازم ندارین بیارین چون خودم لازم دارم ممنون

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍
دوسال قبل کیک پختم جاریم اومد یه شیرینی خوری چینی خوشگل که روجهازم بودپرکیک کردم گفتم ببر برابچه هات ...

بگو من اون ظرفه یادگاری بود کسی واسم کادو گرفته بود میشه بیاریش

چقدر بدم میاد ازینا که ظرف مردمو استفاده میکنن

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍
بگو من اون ظرفه یادگاری بود کسی واسم کادو گرفته بود میشه بیاریش چقدر بدم میاد ازینا که ظرف مردمو اس ...

یه اخلاق بدی هم دارن بری دنبال ظرف بدشون میاد  دگه الان ازشمایادگرفتم چطورپسش بگیرم