2777
2789
عنوان

همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 47 پست
خوب راحت زنگ بزن بگو شرمنده فلاکسم وسیله دستمه لازم دارم زحمتت نیست بیار برام...خواهشا خواهشا سعی کن ...

اینقد پرو اند زنگ زدن شوهرم خواستنش اونم روش نشد گفت باشه ۰۰من اصلا دوست ندارم کسی از وسیله هام استفاده کنه

ن ، مال خودته چرا زشت بشه بزنگ قشنگ ، با لحن صمیمی و مهربون بگو بیاره  و بعدش بگو شرمنده ، اگ ...

سلام خوبید ؟؟بچه ها خوبن؟!
ببخشید اگه فلاکس احتیاجتون نیست بی زحمت میدی ابولفضل بیارش شرمنده اگه احتیاجش نداشتم قابلتونو نداشت..

این پیام خوبه بدم بهش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینقد پرو اند زنگ زدن شوهرم خواستنش اونم روش نشد گفت باشه ۰۰من اصلا دوست ندارم کسی از وسیله هام استف ...

میدونم من این مدل آدما رو خوب می شناسم.. رو بهشون نده که اعصاب تو خراب میکنند با این کارا.. ب شوهرم بسپر آمار وسایل و نده..

میدونم من این مدل آدما رو خوب می شناسم.. رو بهشون نده که اعصاب تو خراب میکنند با این کارا.. ب شوهرم ...

اره بخدا یکی دو روز هم نیست یکهفتست شوهرم دوروز پیش زنگ زد گفت بی زحمت میاریدش میگفتن برا چیته بگو اقا فلاکس خودمونه

سلام خوبید ؟؟بچه ها خوبن؟! ببخشید اگه فلاکس احتیاجتون نیست بی زحمت میدی ابولفضل بیارش شرمنده اگه احت ...

ای جااآان 😂😂😂 ناموصا اول فک کردم با منی گرخیدم 😆

اره فداتشم خیلی خوبه 😘😘😗 همینو بگو گلکم❤💋

🖤 اکانت مورد نظر تعطیل شده 🖤
الان بهش اس دادم

خوب کردی...من سر همین دل رحمی و مهربونی کل وسایلامو مدام صاحبخونه ازم میگرف...انقد پرو بازی در میاورد که اعصاب و روانم بهم ریخته بود میدیمش میگفتم باز چی میخواد دیگه😁اخرش با دعوا و داد و بیداد پاشو بریدم...تو برات درس عبرت بشه از حالا رو بهش نده که تو اسایش باشی واحترامتون حفط شه

چایی تو فلاسک خیلی بدطعم میشه نگو حالا خودش میاره دیگه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
انوقت قبل اینکه فلاکس مارو بیاد ببره خب شوهرش تو سرکار گفته ما ۳تا فلاکس داریم😂😂

پیام بده

سلام خوبی

حال فلاکسم چطوریاس؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دوسال قبل کیک پختم جاریم اومد یه شیرینی خوری چینی خوشگل که روجهازم بودپرکیک کردم گفتم ببر برابچه هات هنوزپس نداده قبل کروناهروقت میرفتم خونشون میدیدمش یه دورکامل خودم فحش میدادم چرا اینودادم دگه پس ندادن دگه خجالتم شد برم دنبالش حالا هروقت یادم میاد عصبی میشم

دوسال قبل کیک پختم جاریم اومد یه شیرینی خوری چینی خوشگل که روجهازم بودپرکیک کردم گفتم ببر برابچه هات ...

وا خاک ب سرم...خوب بهش بگو چرا حرص میخوری اخه...به بهانه مهمون ازش بگیر..بگو مهمون دارم لازم دارم....چرا انقدر کم رو هستی....همین امروز زنگش بزن بگو ببره خونه مادر شوهرت بیاره بگو الان لازمت شده شرمنده