2821
2789
عنوان

خواستگار

130 بازدید | 17 پست

سلام خوبید 

دوستان قراره با خواستگارم برم بیرون جلسه اوله کجا بریم ؟ چی بپرسم استرس گرفتم ممنون میشم تجربیاتتون رو بگید و اینکه رستوران و کافه نگید به خاطر کرونا با ماسک هستیم و ترجیح میدم چیزی نخوریم بیرون الوده باشه

مممنون❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فقط کافه و رستوران میشه🥲 اگه پیشنهاد داد رستوران یا کافه برم ؟ خطر نداره 

اره گلم برو به هرحال باید ببینه خسیس نباشه یه وقت چطور میخوای بفهمی؟؟؟باید کافه و رستوران برید یکم با هم ک دستت بیاد چقد اهل خرج کردنه

اتفاقا باید بری کافه و رستوران ببینی خسیس هست یا نه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اره گلم برو به هرحال باید ببینه خسیس نباشه یه وقت چطور میخوای بفهمی؟؟؟باید کافه و رستوران برید یکم ب ...

اخه تو روز اول خواستگاری  چون فامیلمون هس گفتم تو فامیل نگید ۵ یا ۶ ماه باشیم با هم اگر درست بود نامزد کنیم بعد ۵ یا ۶ ماهم عقد و دو سه ماه بعدش عروسی ما خانوادمون عقد کم میگیره ولی من با مامان بابام حرف زدم چون ۲۱ سالمه عقد و نامزدیو و آشنایی رو زیاد کنیم که حداقل خواستم برم ۲۴ باشم

دیوونه ای؟؟ پارک دم خونه ک همه میبینن ی پارک خیلی دوووور ک کسی نبینه 

ااااا اصلا فکر نکردم راس میگیا😂 بهم گفت کجا بریم زود بگم مثلا پل طبیعت بریم یا پارک چیکار زشت نیست؟ بهش بگم نظر شما چیه بعد بگم؟

2828
2791
2779
2792