2821
2789
عنوان

خواستگار

130 بازدید | 17 پست

سلام خوبید 

دوستان قراره با خواستگارم برم بیرون جلسه اوله کجا بریم ؟ چی بپرسم استرس گرفتم ممنون میشم تجربیاتتون رو بگید و اینکه رستوران و کافه نگید به خاطر کرونا با ماسک هستیم و ترجیح میدم چیزی نخوریم بیرون الوده باشه

مممنون❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فقط کافه و رستوران میشه🥲 اگه پیشنهاد داد رستوران یا کافه برم ؟ خطر نداره 

اره گلم برو به هرحال باید ببینه خسیس نباشه یه وقت چطور میخوای بفهمی؟؟؟باید کافه و رستوران برید یکم با هم ک دستت بیاد چقد اهل خرج کردنه

اتفاقا باید بری کافه و رستوران ببینی خسیس هست یا نه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اره گلم برو به هرحال باید ببینه خسیس نباشه یه وقت چطور میخوای بفهمی؟؟؟باید کافه و رستوران برید یکم ب ...

اخه تو روز اول خواستگاری  چون فامیلمون هس گفتم تو فامیل نگید ۵ یا ۶ ماه باشیم با هم اگر درست بود نامزد کنیم بعد ۵ یا ۶ ماهم عقد و دو سه ماه بعدش عروسی ما خانوادمون عقد کم میگیره ولی من با مامان بابام حرف زدم چون ۲۱ سالمه عقد و نامزدیو و آشنایی رو زیاد کنیم که حداقل خواستم برم ۲۴ باشم

دیوونه ای؟؟ پارک دم خونه ک همه میبینن ی پارک خیلی دوووور ک کسی نبینه 

ااااا اصلا فکر نکردم راس میگیا😂 بهم گفت کجا بریم زود بگم مثلا پل طبیعت بریم یا پارک چیکار زشت نیست؟ بهش بگم نظر شما چیه بعد بگم؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز