2777
2789
عنوان

سوپ شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 47 پست

1- جو رو با اب مرغ یا اب و عصاره مرغ بزار بپزه ابش زیاد نباشه وقتی پخت روی جو زیاد واینسته

2- هویچ رنده شده بریز بزار بپزه...

3-شیر بریز تقریبا یک پاکت تا بجوشه

4-مزه کن اگر بی نمک اینا بود اضافه کن..اگر عصاره مرغ بزنی نیازی به نمک نیست..یکم فلفل سیاه بزن

5- یگ گاسه بردار یک ملاقه از شیر توی قابلمه بریز نص یک پاکت خامه با یکم ابلیمو..جسابی قاطی کن یکنواخت که شد بریز توش و یه قل بزنه خاموش کن

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا تو کتم نمیره که شیر با مرغ و هویج و عدس بخورم

مرغ و عدس نداره خب. مامانم فقط اب مرغ میریزه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامانمم اینجوری میپزه. جو چقدر طول میکشه بپزه؟ باید خیسش کنم؟

من همیشه جو رو میپزم میزارم فریزر همیشه دارم.خب اگه چند ساعت خیس کنی قطعا بهتره.هر چقدر هم بپزه لعاب میندازه خوشمزه تر میشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
1- جو رو با اب مرغ یا اب و عصاره مرغ بزار بپزه ابش زیاد نباشه وقتی پخت روی جو زیاد واینسته 2- هویچ ...

عصاره مرغ خوب میشه؟ عصاره گوشت و زعفرون که حال بهم زن بودن🤮

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سینه مرغ و هویج نگینی و شیر و کمی فلفل سیاه و کمی جعفری و قارچ و جوپرک اینا مواد لازمشن

یه قاشق ارد 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

دمتون گرم همگی. گشنم شد دلم خواست🤦‍♀️

اول جو پوست کنده رو چند ساعت بخیسون

بعد توی قابلمه تقریبا بزرگ بزار بپزه شعله متوسط  ک قشنگ لعاب بندازه

همزمان با جو مرغ و استخون مرغ هرچی ک هست با پیاز و سیر بزار بپزه

اب مرغ و از صافی رد کن بریز تو اب جوی در حال جوش(آب جو😁)

بعدش هویج و ذرت اگه داشتی بریز توش 

هویج رنده درشتم خوبه

قارچ و نازک نازک خورد کن با کره  و فلفل سیاه تفت بده بریز تو جو

اخر سرم سوپ ک تقریبا لعاب داد  شیر و ی لیوان اضاف کن البته میتونی ی قاشق خامه رو هم بزنی توی چند قاشق سوپ حل کنی بریزی داخل سوپت

اخرم ک گشنیز و جعفری تازه داشتی بریز داخلش البته نزار زیاد بجوشه ک رنگ سبزی  تازه بمونه

نوش جون

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
اول جو پوست کنده رو چند ساعت بخیسون بعد توی قابلمه تقریبا بزرگ بزار بپزه شعله متوسط  ک قشنگ لع ...

یادم رفت مرغم ریش ریش کن بریز😁

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
اول جو پوست کنده رو چند ساعت بخیسون بعد توی قابلمه تقریبا بزرگ بزار بپزه شعله متوسط  ک قشنگ لع ...

ممنن خیلی خوب بود