2777
2789
عنوان

چرا؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 32 پست
تجربه ثابت کرده اونایی که سر ازدواجشون فیس و افاده و وسواس بیشتری داشتن شانسون بدتر از همه از آب درا ...

موافقم ولی کلی وسواس به خرج بدی و سخت گیری بعد اسمشو که نمیشه گذاشت شانس، این اسمش انتخابه

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

آره بخدا خاک دو عالم تو سرم ، چطوری بگم آخه درد دلم زیاده به خدا 

صبر داشته باش عزیزم با زندگیت بساز و قلق شوهرتو یاد بگیرر انشالله درست میشه

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون زن ومردهای نسل قبل پسران نرمال وموردرضایتی پرورش نداده اند،مادران آینده به هوشباشید.

آی گفتی این بی خاصیت نمیدونم چرا اینطوری در اومده باباش یه مررررررررررد به معنای واقعی کلمه ۶۰ سالش ولی به شدت امروزی و باحال اما این احمق انگار از قرون وسطی اومده 

موافقم ولی کلی وسواس به خرج بدی و سخت گیری بعد اسمشو که نمیشه گذاشت شانس، این اسمش انتخابه

آره والا شما درست میگی من کلی اطرافم دیدم همینجوری بودن

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
صبر داشته باش عزیزم با زندگیت بساز و قلق شوهرتو یاد بگیرر انشالله درست میشه

اون چرا تلاش نکنه قلق من دستش باشه خسته شدم از دستش من آدم سواری دادن نیستم یکم محبت اضافه میکنم جفتک میندازه بی لیاقت

شوهر من که انقدر شیک توجیع میکنه اخرشم ادم بده منم کل تقصیرا مال من میشه

دقیقا ما هم مشکل اصلیمون همین غده ایرادای خودش اصلا نمیبینه حرف حق تلخ اما خدانکنه به خودش چیزی بگی الکی میره تو قیافه تیریپ قهر برمیداره فکر میکنه میخوام خودم براش بکشم انقدرم تخس که اگه تقصیر اون باشه و من قهر کنم یا سر سنگین باشم این از همه جلوتر دستش میندازه جلو قهر میکنه

درکت میکنم قشنک میفهممت .

میدونی چیه حس میکنم با یه طلبکار دارم زندگی میکنم😔 همیشه اون خوبه اون راست میگه اون با شعور اون همه چیز جالبش میدونی چیه هم ازلحاظ خانوادگی هم مالی هم تحصیلات خیلی ازش بالاترم ولی یجوری حق به جانب برخورد میکنه انگار من هیچی حالیم نیست به جان پدر مادرم قسم غریبه ها سرم قسم میخورن تو دانشگاه تو محل کار همه یجور خاصی برام ارزش قائلن اما از نظر این آقا من هیچیم

میدونی چیه حس میکنم با یه طلبکار دارم زندگی میکنم😔 همیشه اون خوبه اون راست میگه اون با شعور اون همه ...

شوهرم که انقدر منم منم داره که خدا میدونه ،بخدا مهمون که دارم همه از غذام تعریف میکنند ولی تا مهمونا میرن شروع میکنه  ،انقدر که دیگه اغتماد بنفس ندارم ،خودش وهمش خوب وعالی نشون میده از بس قشنگ حرف میزنه ،تو خونه هم که دست به سیاه وسفیدنمیزنه ،مهمون که میاددخانوم کمک نمیخوای خانم بیا خسته شدی از دهنش نمیوفته ،مردم فکر میکنند همیشه من تو خونه خانومم

🙊🙊🙊🙈🙈👀
شوهرم که انقدر منم منم داره که خدا میدونه ،بخدا مهمون که دارم همه از غذام تعریف میکنند ولی تا مهمونا ...

آخخخخخخ گفتی دقیقا منم مثل شما شدم اعتماد به نفسم کشته 

خونه بابام پادشاهی میکردما به قرآن بابام نباشه همین یه ذره شخصیت و اعتماد به نفسی هم که برام مونده له میشه

من حقوق خوندم رشته ای که آدمای با اعتماد به نفس معمولا میرن سراغش باورم نمیشه من همون آدمم ؟ این بیشعور تمام شخصیت من داره ذره ذره له میکنه 

توضیح می دهید؟خوب قطعاخوبی هایی داشته اندکه پسندیده ایدایشان را.

پسرعمم، تحصیلات و شغل خوب داره، وضعیت مالی متوسط رو به بالا داره، ظاهرش خوبه،  خانواده ی خوبی داره امااااااااااا مثل بچه ها زود قهر میکنه،  تو ریز ترین کارای من دخالت میکنه، رفتارش تو بعضی موضوعات قدیمی و عقب افتادس، خود پسند و معتقد خودش هیچ مشکلی نداره تمام مشکلات تقصیر من ، وقتایی که کاملا واضح و مشخص که اشتباه کرده از شدت غرور قضیه رو میخواد جمع کنه و معتقد زن باید سیاست داشته باشه تو خیال خودش را باید سواری بده تا مرد براش یه قدم برداره (این نگفته ولی قشنگ رفتارش همینو میگه)