2777
2789
عنوان

درگیری ریه

273 بازدید | 10 پست

ایا میشه کسی ریش درگیر بشه و حتی یه سرفه هم نکنه؟من قفسه سینم الان ۲ هفتست فقط شبا درد میکنه نمیدونم معدمه یا کرونا

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

من خواهرم سرفه نمیکرد هی میگفت نفس  تنگی دارم بردیم سیتی طوریش نبود

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر من این طور بودن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
چطور بودن؟

درگیری ریوی پیدا کردن، بدون نفس تنگی و سرفه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

من ریه ام درگیرشده بود پیاده روی که کردم بدجوردردگرفت نفس عمیقم که میکشیدم همینطورخیلی دردمیکرد من دکترم برام چندتا سروم سفتریاکسون نوشت وقرص ناپروکسن،هیدروکلرکین،فوماتدین.. الحمدلله رب العالمین خوب شدم

خدایا شکرت شکرت شکرت
خب از کجا فهمیدن کرونا دارن؟

سطح اکسیژن خونشون رو چک کردم، پایین بود

برای اینکه بفهمم چند درصد درگیر شده، بردمشون اسکن، حدود ۵۰ درصد درگیر شده بود