2777
2789
عنوان

بریدن از زندگی

969 بازدید | 16 پست

دوستان میخام خلاصه بگم بابام خیلی بداخلاق و ظالم و خسیس و بدببینه.منم موقعیت ازدواجم بدک نبود سر یه دعوا اساسی پدرم و از ناچاری با یکی ک میفهمیدم با من جور نیست ازدواج کردم ولی نمیدونستم اینقدر بده اون بهم ابراز علاقه میکرد فقط حس میکردم هم سطح من نیست. بعد عقد رویه عوض شد.از شکست عشقیاش گفت و دیگه که عشق براش مرده و ب منم چندتا حرف زشت زد منم از بس تو سری خور بابام بودم هیچی نتونستم بگم فقط مات موندم دلم هم شکست ب مادرم گفتم بهم چ تهمتی زده ب بابام گفت ولی بابام گفت باید بسازم...من مذهبی و باحجابم قیافمم معمولیع. بابام بیشتر دلمو شکست.با هیشکی دوست نشده بودم ب امید اینکه خدا ی عشق خوب نصیبم کنه.کلی سرنماز وقتی بدیایی بابام توانمو میبرید برا خودم وهمه دعا میکردم که خدا بهم عشق بده بریم پارک تاب بازی بستنی کلی آرزو ک بر باد رفت الان پنج ساله ازدواج کردم ی بچه دارم شوهرم معتاده منو بچمو کتک میزنه طلاق بگیرم مگه جهنم خونه بابام برم چ خاکی ب سرم کنم؟ بخدا از ته دل از خدا خواستم گناهانمو ببخشه منو بکشع 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی با خوندن داشتانت ب این نتیجه رسیدم ادم از اول ک سختی بکشع تا اخر سختیع 

ادم پاک ادم بد گیرش میاد 

سالم باشی انگ میخوری 

خوب باشی بد میشی 

مهربون باشی احمق میشی 

توام امیدت این بود بعد ازدواج ی زندگ درست داشتع باشی 

همش برمیگردع ب ریشع ب خونوادع 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

میدونی با خوندن داشتانت ب این نتیجه رسیدم ادم از اول ک سختی بکشع تا اخر سختیع  ادم پاک ادم بد ...

چقدر قشنگ گفتی بابای من 3 ماهگی منو گذاشت بدون مادر بودم رفت چه انتظاری از شوهر دارم جهازم این عمو اون عمه با صدتا دعوا خریدن دلم خونه بابام فقط ی ماکروفر 700 گرفت میگف خیلی خرج کردم 

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 
تریاک 

اگر ترک نکرد نظر منه بمون و زندگی کن بهتر از شیشه و کراکه معلوم نیست اخه از این جدا بشی خوبش باشه تو خودت رو مشغول کارهای خونه و بچت بکن به اونم محل نده بذار هرکاری میکنه تو خونه بکنه جلو چشت سخت بگیری میره پیش دوست و رفیق یچیز دیگه هم میرن دستش میکشه

چقدر قشنگ گفتی بابای من 3 ماهگی منو گذاشت بدون مادر بودم رفت چه انتظاری از شوهر دارم جهازم این عمو ا ...

ار نمیتونی هم از کسی انتظار داشتع باشی چون خودتم پیش خودت حساب کنی میگی اونی ک پدرم بود منو بیخیالم شد از بقیع چ انتظار 

باور کن حمایت مهمع اصالت مهمع 

میگم وقتی شرایط بچع اوردن ندارید نیارید بچه ها گناهی ندارن ک زیر فشار شما قرار بگیرن 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ار نمیتونی هم از کسی انتظار داشتع باشی چون خودتم پیش خودت حساب کنی میگی اونی ک پدرم بود منو بیخیالم ...

آره بخدا من تا پای جونم برای بچم میجنگم چون خودم بی پدر مادر بزرگ شدم 

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 
آره بخدا من تا پای جونم برای بچم میجنگم چون خودم بی پدر مادر بزرگ شدم 

کار خوبی میکنی 

با بچت عین دوست باش