2777
2789
عنوان

میشه شاخه گل رز😢😭😭

397 بازدید | 19 پست

رو گذاشت داخل بطری آب تا ریشه بزنه کسی انجام داده نتیجه گرفته باشه

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه مطلب تو اینترنت دیدم، شاخه‌ی گلو گذاشته بود تو سوراخی که تو سیب‌زمینی ایجاد کرده بود

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
امکان نداره

پس چرا توی گوگل زده بود 😐

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

خندم گرفت  

میشه برای سلامتی دخترکام ی صلوات بفرستی؟ ی کیانا خانم ۳ ساله دارم یه مرسانا خانم ک هنوز تو شیمک مامانیشه.مامان دورتون بگرده خواهرای قشنگم  رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین.خدایا ب بزرگیت قسمت میدم قسمت همه منتظرای نینی بکن این حس زیبارو.ربنااغفرلی و لوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب
من یه مطلب تو اینترنت دیدم، شاخه‌ی گلو گذاشته بود تو سوراخی که تو سیب‌زمینی ایجاد کرده بود

منم دیدم فک کنم بشه

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔

منم دیدم..ابجیم امتحان کرد نشد..دیگه نمیدونم مااشتباه کردیم یا اونا دروغ گفتن

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊