2777
2789
عنوان

دندونای‌ دخترم 😢

139 بازدید | 9 پست

امشب بعد گفت بیا ببین چه خوب تمیز مسواک زدم بعد نور گوشی را انداخت تو دهنش‌ نگاه کردم دندون ۴ و ۵ پایین دوتا خال کوچیک افتاده روش‌ چیکار کنم این دندونا‌ میفته؟ی وقت باعث اذیت و دردش نشه؟

فقط دندون ۶ ثابت‌ هست دیگه 

دخترم ۴ سال و ۵ ماهشه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این ۲ ۳ سالی که بااین دندونا باید زندگی کنه خیلی بهشون رسیدگی کنین که خراب نشه...دندون درد خیلی ب ...

من خیلی بهش میرسم از مسواک و نخ دندون و نخوردن زیاد چیزهای شیرین و .....خیلی مواظبم‌ ولی اینا رو دیدم حالم بد شد

من خیلی بهش میرسم از مسواک و نخ دندون و نخوردن زیاد چیزهای شیرین و .....خیلی مواظبم‌ ولی اینا رو دید ...

میدونم چی میکشی عزیز.منم خیییلی وسواس رو دندونای دخترم دارم..اگر خودش مسواک میزنه شاید درست حسابی نمیزنه

😍😍😍
میدونم چی میکشی عزیز.منم خیییلی وسواس رو دندونای دخترم دارم..اگر خودش مسواک میزنه شاید درست حسابی نم ...

تقریبا میشه گفت که بیشتر وقتا با هم میزنیم و اینکه می بینم که خوب مسواک میزنه براش کلیپ دانلود کردم

تقریبا میشه گفت که بیشتر وقتا با هم میزنیم و اینکه می بینم که خوب مسواک میزنه براش کلیپ دانلود کردم

فکرکنم از این به بعد خو تون با دقت بیشتری بزنین براش بهتر باشه نسبت به اینکه خال افتاده..خال یعنی اول پوسیدگی متاسفانه

😍😍😍
فکرکنم از این به بعد خو تون با دقت بیشتری بزنین براش بهتر باشه نسبت به اینکه خال افتاده..خال یعنی او ...

آره حتما چشم

دیگه بعد هر چیز شیرین‌ باید مسواک بزنه