2777
2789
عنوان

موی زائد

169 بازدید | 13 پست

دوستان

من تقریبا۱۸سالمه

واسه هورمونام که بهم ریختن تستسترون‌م بالا رفته

و کلیییییی موی زائد در اوردم و موهای سرم خیلی میریزه

اعتماد ب نفسم خیلی اومدههه پایین😭

چیکااار کنمممم

وای منم🥺🤧😭موهام

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
وای منم🥺🤧😭موهام

قرص دوفاستون واسه تنظیم شدن هورمون هاست، بهتر بری دکتر زنان واست ازمایش چکاپ و هورمونی بنویسه و دارو بخوری قابل درمانه 

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قرص دوفاستون واسه تنظیم شدن هورمون هاست، بهتر بری دکتر زنان واست ازمایش چکاپ و هورمونی بنویسه و دارو ...

رفتم

چندین بارم ازمایش گرفتم

حتی برای اطمنان اینکه توی سینم غده نیس چکاپ کردم

خیلی بده

خسته شدم دیگه

میترسم در آینده خیلی خطر داشته باشه

رفتم چندین بارم ازمایش گرفتم حتی برای اطمنان اینکه توی سینم غده نیس چکاپ کردم خیلی بده خسته شدم ...

بهت دارو نداد؟ 

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
قرص دوفاستون واسه تنظیم شدن هورمون هاست، بهتر بری دکتر زنان واست ازمایش چکاپ و هورمونی بنویسه و دارو ...

از عوارض داروها میترسم 🥺

مرسی عزیزم

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻

داروی تنظیم پریود هیچ عوارضی نداره اتفاقا اگه نخوری اوضات خراب و خراب تر میشه.و در اینده مشکل ساز.

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.