همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
دختر منم کلاس اول امروز داشتم سفره رو پاک می کردم اشکام میرخت دیدم اومده میگه مامان چرا گریه میکنی خ ...
گمون نكنم خدا صداي ماهارو بشنوه امشب به خدا گفتم به بچم به جونيم رحم كن😭
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
دختر منم کلاس اول امروز داشتم سفره رو پاک می کردم اشکام میرخت دیدم اومده میگه مامان چرا گریه میکنی خ ...
مشكلت با همسرت چيه
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
عزیزترین کست مجبورت کنه به ازدواج که توش پره غم وغصه و عذاب تو ۱۶ سالگی و الان ۱۳ ساله که اری میسوزه ...
منم به اجبار پدرم با شوهرم ازدواج كردم😭
اگه کس وکار داشته باشی دوروبرت شلوغ باشه میشه اگه مثل من تنهام وغریب نمیشه
توهم شهر غريبي؟