2777
2789
عنوان

ی خواب عجیب دیدم.. 🤒

100 بازدید | 9 پست

من یساله خالمو ازدست دادم. 

چند شب پیش خوابشو دیدم. 

توبیابون بودیم. همه دور هم بودیم. 

رفت تو یک خرابه. منم رفتم دنبالش، توخواب میدونستم فوت کرده زودی رفتم پیشش گفتم خاله اونجا چجوریه؟ اون دنیاباادم چیکار میکنن.. بعدش گفت خدا خیلی به ادماش اینجا سخت نمیگیره. گفت اینجا یطوریه هرکی میمیره و اینجا میاد دیگه نمیخواد ب دنیا برگرده ..😢😞خیلی عجیب بود.. 

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دقیقا همینه

مرگ بسیار زیبا و دلنشینه

تو برنامه زندگی پس از زندگی نشون میده

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

عزیزم خوابت خوبه انگار داشته شمارو یاد جهان بعد مرگ مینداخته و اینکه حواستون به اعمالتون باشه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

من کاربدی نمیکنم ب کسی ازاری نرسوندم. 😢

خیلی خوبه عزیزم ولی خب میخواسته شمارو یاد مرگ بندازه و بگه بیشتر خوب باشید و بهتون بگع اونجا چطوره. خوابتون جنبه معنوی داشته و خوبه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/