2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭😭بیاید

153 بازدید | 13 پست

بچه ها من ی محصولی رو ب دوستم فروختم بعد اون گفت چقدر و من به حساب رفاقتم کفتم فقط هزینه وسایلمو میگیرم و قیمت ندادم ک اشتباه کردم بعد خب هزینه و مواد متریالم گرونه بهشم قبلش گفتم موادم گرونه ولی باهام سر سنگینه نمیدونمم چرا خداشاهده ک پول موادمو گرفتم ولی حس میکنه بهش گرون دادم😕

بنظرتون چکار کنم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بی خیال دنیا دوروزه همچین دوستی نباشه بهتره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘

دقیقا منم یبار واسه یکی رفتم خرید کردم (خودش خوابگاه بود نمیتونست بره)تهش جوری رفتار کرد انگار زیاد پول گرفتم ازش😐🤦‍♀️

از اون موقع دیگه هر کی از اینجور کمکا بخواد میگم نه😐

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز