2777
2789

رشتت چیه

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تجربی

من تجربی نیستم ولی این گروه ها یا رقیب درسی هیچکدوم پایه نیستن پایه هم باشن وقتتو میگیرن

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
رشته خوب هرچی خدا بخواد ولی عاشق داروم

منم رشتم تجربی کنکوری ۱۴۰۰ام و اینک عمومی ها خوندم و فیزیک فصل دوعم شیمی فصل ۱ام زیست فصل دوعم ریاصی فصل یکم

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

من ی بار با یکی تل رفتم بعد دیگه توبه کردم وسطا جا زد

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
من تجربی نیستم ولی این گروه ها یا رقیب درسی هیچکدوم پایه نیستن پایه هم باشن وقتتو میگیرن

نظرخوبیه

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
میاین یه تاپیک بزنیم اخرشبا گزارش بدیم وصبحای زود صبح بخیرمونو بگیم؟؟

من هستم

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز