سلام بچه ها این سود سهام عدالت که میگن برا ده میلیون نفر واریز شده باید تو سایت سجام ثبت نام کرد شامل چه کسایی میشن ما غیر مستقیم آزاد سازی کردیم شامل ماهم میشه لطفا راهنماییم کنین از هیچی سردرنمیارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگن اونای ک سهامشون غیرمستقیمه باید برن تو سجام ثبتنام کنن بعد اهراز هویت بشن تو سود سهام بیاد بحسابشون
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
یکی میگه از سال بعد میریزن یکی میگه یکمی ریختن والا نمیدونم
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻