2777
2789
عنوان

بدم میاد از مامانم😐😩

594 بازدید | 21 پست

من همیشه ی خدا با مامانم جنگ و دعوا دارم نمیگذاره هرجوری که میخوام باشم! 

هی میگه ستیا موهاتو نیگا! 

چرا اینو پوشیدی!؟ و.. 

خیلی دلم پره نمیگذاره هرجوری که میخوام باشم! 

درسته سنم کمه ولی این کاری کرده مه از زندگی بدم بیاد حالا خوبه بابام هم بهم هیچی نمیگه  

حتی به رمان خوندنم هم گیر میده😐

خلاصه دلم خیلی خیلی پره 

تورو خدا بگین چیکار کنم بعضی وقتا دلم میخواد خود کشی کنم😩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم چون سنت کمه درکش نمیکنی الان میگم هزاران شکر که مامانم نزاشت هر کاری میخوام و بکم 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
کاش سن تو بودم کاش یه کارهای میکردم تا راحت باشم و آزاد 

والا خدا هیچ ننه ای رو مثل ننه ی من به کسی نده 

بعضی وقتا خیلی اعصابمو داغون میکنه همه ی دوستام ولم کردن😩😩

بهش بگو چشم

به حرفش گوش کن.یعنی چی عزیزم هر کاری دوست داری میخوای بکنی؟

مامانته.احترامش رو بزار تا تو زندگیت خیر ببینی

من که هرکس تو دور و برمون خوشبخت شده،تو قضیه ی احسان به والدین خیییلی موفق بوده

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
بنظرم چون سنت کمه درکش نمیکنی الان میگم هزاران شکر که مامانم نزاشت هر کاری میخوام و بکم 

نه با من تنها اینطوری نی  

آجیم 17 سالشه ولی اونم داره عذاب میکشه اَ دستش😐

بهش بگو چشم به حرفش گوش کن.یعنی چی عزیزم هر کاری دوست داری میخوای بکنی؟ مامانته.احترامش رو بزار تا ...

به خدا یاد مشاور خانواده افتادم 🤣🤣

هر وقت با ننه م دعوا میکنم میرم پیشش اینا رو میگه 

ولی حرفاش نهایتش 1 ساعت رو تأثیر داره بعدش بر میگردم به تنضیمات اولیه کار خانه! 

والا خدا هیچ ننه ای رو مثل ننه ی من به کسی نده  بعضی وقتا خیلی اعصابمو داغون میکنه همه ی دوستا ...

هم سن تو بودم درست درس میخوندم و کنکور می دادم و از شهر دیگه قبول میشدم و می رفتم 

منو از دست حرف های دروغش دچار افسردگی و وسواس فکری شدم .و هیچ وقت نفهمیدیم مادر چه جوریه

هم سن تو بودم درست درس میخوندم و کنکور می دادم و از شهر دیگه قبول میشدم و می رفتم  منو از دست ...

والا من که ی بار هم ننه بابامو بغل نکردم تا حالا ی بار هم بم نگفتن دخترم واغعا دلم برا خودم میسوزه😐💔

منم به عکس های خودم نگاه میکنم و گریه میکنم کاس میشد رفت از اینجا 

اهوم حالا جالب اینجاس بابام هم از رفتارا ی مامانم به تنگ اومده!😐

داداشم که اصن نیس😐 غیب شدع😐

تو فکرت فقط به خودت باشه تسلیم نشو زیاد به حرف هاش اعتماد نکن  

میگما ولی این وسط ی چیز وحشتناک هس (درس خوندن) من اینو چیکار کنم😐😐

ریاضیم که امسال الحمدلله پوک پوکم😐 با تقلب دارم بالا میرم ولی ی چی دیه هم هس دردم سنه کمه😐

بزرگ تر بودم میتونستم هر گهی میخوام بخورم😐

دیه مغزمم نمی‌کشه حتی مجبورم کرده موهامو کوتا کنم😐