2777
2789
عنوان

امپول اچ سی جی

2399 بازدید | 40 پست

خانما من از3پری تا7پری روزی دوتا لتروزول خوردم روز8یدونه امپول سینال اف از بازو زدم دیروز دهم پری بودم دکتر گفت بیا سونو کنم رفتم دوتا فولی14داشتم دکتر گفت خیلی خوبه از روز13پری به مدت 3روز کیت بزار اگ دوخط پررنگ شد ک نزدیکی داشته باشه اگ دوخط نشد روز16 یدونه امپول اچ سی جی بزن. امروز خریدم امپولو چون من روستا میشینم گفت باز شاید نتونم بخرم 44هزار شد با دفترچه بود ولی فک کنم ازاد حساب کرده داره؟ بعدش مگ دوتا امپوله؟ چون من گرفتم ی سرنگ داد با دوتا امپول گفت یخچالی هم هس ولی 3یا4ساعت بعد تونستم بیارم بزارم یخچال اخه داخل شهر بودم باید میومدم روستا

برام دعا کنید نی نی بیاد بغلم

سینال اف برای چیه؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دفترچه امپول ۵-۶هزار میشه

اره ازاد حساب کرده چرا

مگه تو دفترچه نداشتی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سلام بچه ها من روز۱۲پریودم۲تاآمپول فولیگنان۵۰۰۰زدمبعد۱۳و۱۴پریودم نزدیکی داشتم الان ۲۷پریودمه کمر درد شدید دارم زیردلمم دردمیگیره ول میکنه،همش احساس میکنم پریود شدم ولی میرم دستشویی ترشح کسی دلیلشو میدونه

با دفترچه امپول ۵-۶هزار میشه اره ازاد حساب کرده چرا مگه تو دفترچه نداشتی

چرا دفترچه نوشته بود بعد اومدم خونه دیدم برگشو نکنده ازاد حساب کرده. حالا حامله بشم 40تومن اشکالی نداره

برام دعا کنید نی نی بیاد بغلم