2777
2789
عنوان

لعنت به رژیم 😡😡

159 بازدید | 14 پست

یه ماهه با کالری شمار دارم پیش میرم فقط سه کیلو کم کردم 😢😢 سه کیلو دیگه هم باید کم کنم نمیدونم چرا نمیشه😩😩😩😩

چاق شدن چشم به هم زدنه 

اما لاغر شدن جون ادم در میاد😭😭😭😭

گفته بودم نه؟ 😄 😎شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

۳ کیلو در ماه خوبه دیگه

واقعا؟ پس الکی حرص نخورم😢😢

گفته بودم نه؟ 😄 😎شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.

منم دوس چاق بشم همش ۴۵کیلویم😑😑

خوشبحالت 😁

مرسی دوستان امیدوار شدم خیلی ناامید بودم پست شمارو خوندم انگیزه گرفتم😘😘

من دقیقا برعکس😒😒😒

مدتیه غذا بیشتر دارم میخورم که چاق شم مختصر رژیمی هم گرفتم چند روز پیش حالم به هم خورد فکر کردم کرونا گرفتم 

چاق شدن هم دردسره 

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•