2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 79 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عرضم به حضورت 

لباس باز می پوشن

ارایش میکنن

حداقل ۲۰ تا دوست پسر دارن 

دلبری 😐😕چه عرض کنم دلبری نمی شه اسمشو گذاشت 

میشه گفت وبالی بازی 

بی شعوری 

بی تربیتی 

البته الانیا رو میگم نه قدیمیا بعضیاهم اینجوری نیستن الانیا 

همه بدنشوهم به نمایش میزاره تمام

زوزه میکشن برام  توله گرگایی که بادست خودم هار شدن 
خوش به حالش  چند سالشه؟؟؟

الان 19 سالشه.از اوناکه چون خواستگار زیاد داشت و داره باباش نمیذاره تو مراسما مسجد و هییت بره .میگه بشینید تو خونه عزاداری کنید یا جشن بگیرید.با اینکه خانواده اش خیلی معتقدو مذهبین.ولی خب چون خواستکار براش پیدا میشه باباش خوشش نمیاد

مهم کمیت نیست کیفته مهم نیست چندتا خاستگار داری یکی باشه ولی سرش به تنش بیارزه

به قول شما من از۱۵سالگی برام از درودیوار خاستگار میریخت چون به قول بقیه قیافم خوبه ولی چه فایده که هیچکدوم اونجور که ما میخواستیم نبودن هیچکدوم خوب نبود ولی دختر عموم کلا تو عمرش یه دونه خاستگار داشت اونم عالی بود الانم سر خونه زندگیشه یه بچه هم داره ولی من نشستم دارم سماق میمکم😐🙂🙄

دخترهای سفید و خوشگل ، قد بلند و خانواده دار خیلی خواستگار دارن. از همون بچگی

دختر داییم سفید و بور چشم رنگی قد 165 پدر و مادر فرهنگی متولد 82 کلی خواستگار داره. 

خواهر بزرگش سبزه کوتاه تر و تپل تر متولد 78 خیلی خواستگارکم داره. 😕

منم ی خانمی رو میشناسم بیست سالشه هجده سالگی ازدواج کرده و میگفت از پونزده سالگی کلی خواستگار داشته ...

😳😳😳😳😳😳😳  من 23 سالمه هیچ خواستگاری نداشتم😭

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین