2777
2789
عنوان

بچه ها 😐

105 بازدید | 18 پست

میشه یکی وظایف نی نی یارارو بگ ( منظورم اینه ک مثلا هر کدوم در چ زمینه ای فعالیت میکنن) ک من با این عزیزان بیشتر آشنا شم 😅

ی یک سالی میشه ک اینجام بعد هنوز نمیدونم 🤦‍♀️

وای زین عمر ک با میگذرد ؛ میگذرد:)

منم نمیدونم😁

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

منم نمیدونم 😊😀

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سریع تاپیک منفجر کنن و تعلیقتت کنن😅

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

مثل وظایف مسئولین کشوره فقط پول میگیرن😐😑😐

الان اینهمه داریم میگیم تبلیغ ها رو کمتر کنید عین خیالشون نیس

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐

یکیش که تاپیک حذف میکنه تاپیک جدا داره

نی نی یار 3 و5هم رسیدگی میکنن به تاپیکا واونایی که میخان تعلیق بشن میترکونن

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
سلام ببخشید اینجا پیام میدم تاپیکم پر شده بود دخترم ۱۲ سالشه رون پاش در  گرفت خوب شد هنوز پری ن ...

من واقعا از این کار ناراحت میشم ☹

یکیش که تاپیک حذف میکنه تاپیک جدا داره نی نی یار 3 و5هم رسیدگی میکنن به تاپیکا واونایی که میخان تعل ...

این کلمه ترکوندن رو زیاد شنیدم ؛ دقیقا چجوری میترکونن؟😅

اخه کسی جوابمو نمیده عذر خواهی می کنم 🙂 می ترسم استرس دارم شدید

اها حیف در اون زمینه اطلاعی ندارم وگرنه کمکتون میکردم 🌷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز