2777
2789

من برعکس😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من در تمام طول عمرم خودم کار میکنم

و منتظر شوهر و پدر نیستم

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....
من برعکس😐

خونخ بابام یجور سختی بود خونه شوهر یجور دیگه😁ما فقط تو گور راحتیم‌خواه 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

من ازدواج کردم خیلی بیشتر میتونستم خرید کنم ولی با این اوضاع اقتصادی همه چی خراب شد می تونست خیلی شرایطمون بهتر باشه که نذاشتن

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

اره خیلی پیش میاد دختره خونه باباش فقیر بوده شوهره پولدار ...من به چشم خود دیدم که الان چ زندگی داره ...طرف دوست پسرش بود ..

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨