2777
2789

بچه ست دیگه مگه میشه بگیم راه نرو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم به خدا سخته واقعااا ولی سعی کن با تلوزیون و بازیهای فکری سرش رو گرم کنی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

حداقل بین ساعت دو ظهر تا ۴ و شبا ۱۲ به بعد رعایت کنید 

واقعا رو اعصابه 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
حداقل بین ساعت دو ظهر تا ۴ و شبا ۱۲ به بعد رعایت کنید  واقعا رو اعصابه

معلومه خیلی همسایه ها اذیت کردنااا😅

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

تورو قرآن رعایت کنید وقتی تذکر میدن 

گناه نکردن که شدن طبقه پایینی شما 

برو ده تا بازی فکری کودک بخر 

و برنامه کودک بگیر 

ساعتایی ک شهر خلوته ام ببر یجا بازی کنن 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
معلومه خیلی همسایه ها اذیت کردنااا😅

ساعت ۱ شب با بچشون فوتبال بازی میکردن     

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
ساعت ۱ شب با بچشون فوتبال بازی میکردن      

😐😐😐😐اون دیگه واقعا شعور نداشته

منم روزهای افتضاحی داشتم .کاش همه همو درک کنند یکی از دوستام همسایش ادم خوبیه ساعت استراحتشو گفته و گفته خارج از این ساعت کلا همتون بدوید اشکال نداره

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
منم روزهای افتضاحی داشتم .کاش همه همو درک کنند یکی از دوستام همسایش ادم خوبیه ساعت استراحتشو گفته و ...

اینجوری خیلی خوبه

اقلا یه ساعتایی ادم ازاد باشه و استرس نداشته باشه