2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیستم

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

من چه شبایی واسه یه گاوی اشک ریختم  ولی از حس اون خبر ندارما ولی خب دوسم نداره...

ولی  شایدم باشه 

میگن هر حسی به کسی داشته باسه اونم همین حسو داره این قانون طبیعته

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

فک نکنم بابا اگه بهم فک میکرد یعنی دوستم داره پس چرا نشون نداد؟نگفت؟دست و پاشو نبسته بودم که تازه براش میمردم

توروخدا با این حرفا خودتونو گول نزنید ۷ سال برای یکی میمردم هنوزم دارم بهش فک میکنم هر شب هر روز هر لحظه ادا نموند واسه من دراورد دوستم دو ساله با یه پسره خوب دوست بود ولی پدرش قبول نمیکرد پسره اسمونو به زمین دوخت هر شرطی گفتن جور کرد بالاخره اونو گرفت اینه عشقه واقعی 

فک نکنم بابا اگه بهم فک میکرد یعنی دوستم داره پس چرا نشون نداد؟نگفت؟دست و پاشو نبسته بودم که تازه بر ...

منظورم عشق نیست

بین من و استادم اختلاف پیش اومد

الان خیلی دلم براش تنگ شده