2777
2789

من خودم کلا یه سلیقه متفاوت دارم😐از کسایی که رنگشون مثل گچه خیلی خوشم میاد زیر چشماشون هم اگه سیاه باشه که دیگه فوق العاده اس😂 با موهای مشکی🙂کلا یکی طرف رنگ و روش مثل مرده ها باشه و موهاشم مشکی باشه😐با لباسای سرتا پا سیاه ... همه میگن سلیقه ات خیلی غیر عادیه ، میخوام بدونم کس دیگه ای هم هست که مثل من سلیقه اش متفاوت و عجیب غریب باشه یا نه

سلیقتو دوست دارم

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

من چرا هیچی تو ذهنم نی😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سلیقم تو مردا ی مرده برنزس چشمای سبز ازینایی که سگ داره موهاشو ابروهاشم مشکیه مشکی باشه اخه چشم سبز خیلی تو رنگ برنزه و ابرو و موی مشکی قشنگ میشه دماغشم صاف باشه

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

دخترایی ک پشت پلک تپل وپری دارن برام جذابن کلا چششون تپل باشه

خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک تو دلم گذاشتی، بی شک که تودلی من نشانه ای ازعظمت وقدرت توست، نشانه ی  مهربان بودن وبخشندگی توست، خدایا توخیلی الرحمن الراحمینی، خدایا به حق پنج تن آل عبا که میدونم چقد برات عزیزن نی نیمو سالم وصالح به آغوشم برسون هم من بی تاب اویم هم او بی تاب لالایی های شبانه ای است ک من در گوشش نجوا کنم، خدایا وقتی به آغوشم بیایید لحظه ای نیست که از وجود تو از مهربانی تواز بزرگی توبرایش سخن نگویم، به او می گویم خدایم کسی است که تورا درون شکم من آفرید واز روح خودش دروجود تودمید پس بدان چقدر برای خدایت باارزشی ، ب اومیگویم روح خدا خیلی پاک ومقدس است ، فرزندم روح خدا در وجود تو ودروجود من در وجود همه ماها امانت است پس باید ب خوبی از روحمان مراقبت کنیم و مراقب باشیم روحمان کثیف وآلوده نشود، ب اومی گویم فرزندم از روحت مراقبت کن ک من شرمنده ی خدای مهربانم نشوم.. خدایا خیلی دوستت دارم خدایا سپاسگذارتوام، خدای مهربانم حاجت تمام حاجتمندان را برآورده ب خیر کن الهی آمین یا رب العالمین🙏 محمد پارسا پسرنازم مامان منتظرته بیایی توآغوشم به سلامتی😘خدایاممنونتم ازاینکه پسرمو سالم رسوندی به آغوشم❤
عجيب غريب خير. أما چشم درست دوست دارم و قد و اندام خوب ظاهربین.نباشیم#   😜😹

ظاهر بین نیستم😹 ولی کلا اگه یکی از نظر ظاهری واسم جذاب به نظر بیاد به احتمال 99 درصد این ویژگی ها رو داره😓

همه یجور‌دوس دارن قدبلند سیکس‌پک هیکلی بازو درشت سفید

ن من سبزه دوسداشتن اما سفید از اب دراورمده

من به همه آرزوهام قول رسیدن دادم🙈❤یه روزی تک تکشونو تبدیل به خاطره شیرین زندگیم میکنم🙈❤اینو بخودم قول دادم🙈❤