2821
2789
عنوان

ینی دلش تنگ شده؟؟

219 بازدید | 33 پست

خانوما یه سوال..من با عشقم رابطم عالی بود حتی دعوا هم نکرده بودیم ولی همش میگفت توجه کن در صورتی که خودش خیلی توجه نمیکرد چون سرکار میرفت..یهو رفت و دوهفته بعد اومد و پشیمون که بیا باز باهم باشیم من دوست دارم و ازت فقط توجه خواستم منم گفتم ازت توجه میخوتستم وقتی نمیدادی چطور توقع دریافت داشتی؟؟؟خلاصه اوکی شدیم توجه و مهربونیش بیشتر شده بود ولیدوباره به طور عجیب گفت چرا یه زنگ یا پیام نمیدی؟گفتم به همون دلیل که تو نمیدی خلاصه باز به طور عجیب یه هفتس رفته بی خدافظی..قول و قرار ازدواجم گذاشته بودیم اصلا شماره مامانمو میخواست ولی نمیفهمم اگه میخواد چرا میره؟اصلا شما بگید دختر بیشتر توجه میخواد یا پسر؟

تا پیام نده زنگ نزنه تو سراغشو نمیگیری؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگ مسخرشی؟اون هی بره بیاد تو با اغوش باز قبولش کنی؟

اون میره دور میزنه میبینه بهتر از تو واسش پیدا نمیشع برمیگرده

بلاکش کن محلش نده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

توصیه من اینکه ک کلن دیگ قبولش نکن

ولی بازم خود دانی!

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
تا پیام نده زنگ نزنه تو سراغشو نمیگیری؟

ببین وقتی پیام میدم سین میکنه جواب نمیده بهش میگم بدم میاد این کارو نکن اینکارو میکنه تازه میاد میگه چرا سراغ نمیگیری؟؟

ببین وقتی پیام میدم سین میکنه جواب نمیده بهش میگم بدم میاد این کارو نکن اینکارو میکنه تازه میاد میگه ...

خب تو بهش میگی پیام دادم سراغتو گرفتم جواب ندادی چی میگه؟؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
گفتم بره خودم متاسفم که وقتی بهت میگم ازین کار بدم میاد نمیفهمی و باز انجامش میدی

خب در مقابل حرف شما اون چی میگه؟شما که پیام میدی 

انتظار داره زنگ بزنی؟؟

2828
2791
2779
2792