2821
2789
عنوان

مامور برق

485 بازدید | 9 پست

بچه امروز مامور برق اومد خونمون میگه کنتورتون خرابه باید تعویض بشه دستکاری کردید و جریمه میشید و کابل هم باید عوض بشه در صورتی که مستاجر قبلی دستکاری کرده کسی میدونه هزینش چقدر میشه ؟هزینشو ما باید بدیم؟

صاحب خونه باید بده به شما چه

دیدی وقتی که میگفتم "می‌بینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی می‌گه؛ می‌بینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه می‌گوید:...دیدی؟...به تو می‌گفتم!...آری...تو همیشه راست می‌گفتی...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان هزینه تعویض کنتور و کابل رو میگیرن ؟

نمیدونم  والا ولی میدونم ک جریمه داره کنتور هم هزینه داره

حالا ب صابخونه زنگ بزن بگو قبلا اون ک اینجا بوده دست زده؟

اخه شما چند وقته رفتی؟ مثلا 6 ماهه اونجایی بعد ماه پیش مشکل نداشته الان مشکل داره خوب میگن خودت کردی دیگه

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
نمیدونم  والا ولی میدونم ک جریمه داره کنتور هم هزینه داره حالا ب صابخونه زنگ بزن بگو قبلا اون ...

نه دفعه قبل هم اومدن همینو گفتن. گفت معلومه میشه از کی دستکاری شده ولی میترسم صاحب خونه زیر بار نره

نه دفعه قبل هم اومدن همینو گفتن. گفت معلومه میشه از کی دستکاری شده ولی میترسم صاحب خونه زیر بار نره

عزیزم معلوم ک شد شما قرارداد داری میتونی با همون ثابت کنی اون موقع نبودی

اونا هم جریمه رو ب اسم صاحب کنتور میزنن

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز