2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و سر کار رفتنشون یه جوری بود که مسیر شوهرم این همکار خانوم یکی بود وشوهرم اونم با خودش میبرد اینم بگم کار شوهرم خیلی سخت وخسته کننده نیست یه سال از دونفری رفتن اینا باهم گذشت 

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
و سر کار رفتنشون یه جوری بود که مسیر شوهرم این همکار خانوم یکی بود وشوهرم اونم با خودش میبرد اینم بگ ...

اسی چقد دستت کنده😐😐همه رفتن فقط من موندم

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
و سر کار رفتنشون یه جوری بود که مسیر شوهرم این همکار خانوم یکی بود وشوهرم اونم با خودش میبرد اینم بگ ...

اسی جان ببخشیدا ولی تو خودت اجازه میدی بهت ظلم بشه گاهی مظلوم از ظالم بیشتر مقصره

همون اول چشماشو درمیاوردی چ معنی داره دو سال همکار خانومو با خودش ببره خب تو اگه میرفتی سرکار همکار مردت همسایتون بود میزاشت تو مدام باهاش بری

اسی جان ببخشیدا ولی تو خودت اجازه میدی بهت ظلم بشه گاهی مظلوم از ظالم بیشتر مقصره همون اول چشماشو د ...

همینه از اول چیزی نگفته الانم بگه کلی حرف بارش میکنه چرا اینقد ساکت میمونین حتی از کوچکترین حقتم نمیتونی دفاع کنی خودت نخوای هیچ کس واسه زندگیت کاری نمیکنه چه فامیل خودت چه فامیل شوهرت

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

دیدم اخلاق شوهرم داره تغییر میکنه اصلا به من وبچه محل نمیداد به بهانه اضافه کار تا ساعت شش عصر با اون خانوم تومحل کارشون تنها بودن وخونه خودمم تو همون محل کار شوهرمه که اون خانومو با خودش میبرده خونم شش عصر میومد خونه مامانم میخوابید تا هفت  بغعد بیدار میشد میرفت خونه مامانش تا ده شب باز برمیگشت یلزده میگرفت میخوابید انگار اصلا من نیستم حتی به بچه توجه نمیکرد

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم