2777
2789
عنوان

جغد های سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 79 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی خب یه قرص بخور

خوردم برا من فایده ای نداره کلا باید یه هف هشت ساعتی درد بکشم تا خوب بشم

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
خوردم برا من فایده ای نداره کلا باید یه هف هشت ساعتی درد بکشم تا خوب بشم

وای گلم 

کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂   بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰

قلبم درد میکنه،نمیتونم بخوابم،یه خواهر کوچیکتر دارم که عقد کرده،پوست منو کنده،همش دوس داره همه جا منم باشم،شب یلدا خانواده شوهرش میخوان پاگشا کنن میگه باید تو بیای،یبارم پارسال که نامزد کردن پاگشا کردن من رفتم،هربارم میان خونمون باید من باشم،اصلا درک نمیکنه منم برنامه های خودمو دارم،چرا همش باید عین نخود وسط اینا باشم؟!!

اولین شبه تااین موقع بیداری ؟من کار هرشبمه خیلی بده 😟

اره من شبا زود میخوابم

کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂   بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰

من .لعنت خدا ب پری.....ودی .من از درد نمیتونم بخوابم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
قلبم درد میکنه،نمیتونم بخوابم،یه خواهر کوچیکتر دارم که عقد کرده،پوست منو کنده،همش دوس داره همه جا من ...

خب باهاش حرف بزن بهش بگو ولی گلی اونم الان به تو احتیاج داره 

اخی خیلی بده لامصب 

خیلی بدترش اینه که به خاطر مشکل معده نتونی یه مسکنم بخوری 😭

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)