2777
2789

نکن این کارو عزیز من 

لطفا دست بندازید ته حلق تون ، و خودتون وادار کنید تا بالا بیارید 

یا با ۱۱۵ مشورت کنید 

فردا هم حتما به روانپزشک مراجعه کنید 

زندگی خیلی قشنگه فقط باید مهارت زندگی کردن رو یاد بگیریم با مطالعه ، با مراجعه به روانشناس یا مشاور ، و ......

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااا

زنگ بزن ۱۱۵

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
نمیتونم بالا بیارم فقط احساس میکنم بدنم سنگین شده خیلی خیلی 

زنگ بزن اورژانس مسمویت دارویی پیدا نکنی واقعا چقدر ضعیفین که خودکشی میکنید به فکر روحتون باشید که با خودکشی به چه عذابی گرفتار میشه تا ابد 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

زنگ بزن اورژانس مسمویت دارویی پیدا نکنی واقعا چقدر ضعیفین که خودکشی میکنید به فکر روحتون باشید که با ...

این وقت شب 😨زشته تو محله صبح خوب نشدم میرم دکتر الان چیزیم درد نمیکنه فقط بدنم شفت شده مث ادم اهنی انگار راه میرم