2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دارم خواهر عزیز  قصدم بود بخندی  اگ ارثی باشه درمانش سخته یه کم  اگ ارثی نیست همه ...

عزبزم والا ماهه موهام ریزش داره افسرده شدم فقط و فقط 140تا تو حموم ریخته حالا هرچی دست میکنم داخلش میریزه

پس هنوز ریزش نداشتی بفهمی چقدر سخته

دقیقا من هر سال پاییز موهام به مدت یکی دوماه ریزش میگیره ولی این بار واسه کرونا هم بود نگران نباش عزیزم تو اینترنت هم سرچ کنی نوشته فصل بهار و پاییز خیلی ها ریزش موی فصلی پیدا میکنن من دارم قرص هرویت میخورم و یه روغن گیاهی استفاده میکنم دقیقا از اواسط مهر ریزشم شروع شد تازگیا خیلی بهتر شده

با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم
دقیقا من هر سال پاییز موهام به مدت یکی دوماه ریزش میگیره ولی این بار واسه کرونا هم بود نگران نباش عز ...

اخه من چند ماهه درگیرشم اولین ساله که ریزش دارم میگم شاید اولین باره میریزه پس مال پاییز نیست نذر کردم بخاطر فصل باشه بخدا تو این چند ماه هییییچی ردسرم نمونده

اخه من چند ماهه درگیرشم اولین ساله که ریزش دارم میگم شاید اولین باره میریزه پس مال پاییز نیست نذر کر ...

کرونا نگرفتی عزیزم؟

چون بعضی ها کرونا گرفتن ولی انقدر خفیف بوده که خودشون متوجه نشدن . دکتر که رفتم گفت اونایی که کرونا میگیرن بعد از یک دوماه یهویی موهاشون ریزش شدید پیدا میکنه من روز که حمام میکردم دست میکشیدم به موهام ده تا میومد تو دستم

با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم
2بار که ریز موهام چند بزاااابر شده

مزوتراپی دوبار اصلا نتیجه بخش نیست 

شما باید هر سه هفته یه بار برید تا چهار جلسه،،اونوقت نتیجه معلوم میشه ک باز تا هفت جلسه ادامه بدی،،مزوتراپی فوق العاده موها رو زنده میکنه 

زینک پلاس هم شبی یه قرص بخور 

موهات رو هم کوتاه کن مقداری 

حتما نتیحه میگیری 

کرونا نگرفتی عزیزم؟ چون بعضی ها کرونا گرفتن ولی انقدر خفیف بوده که خودشون متوجه نشدن . دکتر که رفتم ...

والا برج 6 بدن درد و سرفه داشتم بد نمیدونم کرونا بود یانه....چند تار مو10تا؟من تو حموم 140تار ریخت الانم خارش داره دست میکنم داخل موهام 10تا میریزه هربار

مزوتراپی دوبار اصلا نتیجه بخش نیست  شما باید هر سه هفته یه بار برید تا چهار جلسه،،اونوقت نتیجه ...

اخه من تو همین سایت دیدم اکثر نتیجه نگرفته بودن اگه گرفته بودن بعد از 10جلسه دوباره ریخته بخدا دیگه نمیتونم باکسی حرف بزنم فقط اشک میریزم