راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دقیقا من هر سال پاییز موهام به مدت یکی دوماه ریزش میگیره ولی این بار واسه کرونا هم بود نگران نباش عزیزم تو اینترنت هم سرچ کنی نوشته فصل بهار و پاییز خیلی ها ریزش موی فصلی پیدا میکنن من دارم قرص هرویت میخورم و یه روغن گیاهی استفاده میکنم دقیقا از اواسط مهر ریزشم شروع شد تازگیا خیلی بهتر شده
با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم
دقیقا من هر سال پاییز موهام به مدت یکی دوماه ریزش میگیره ولی این بار واسه کرونا هم بود نگران نباش عز ...
اخه من چند ماهه درگیرشم اولین ساله که ریزش دارم میگم شاید اولین باره میریزه پس مال پاییز نیست نذر کردم بخاطر فصل باشه بخدا تو این چند ماه هییییچی ردسرم نمونده
اخه من چند ماهه درگیرشم اولین ساله که ریزش دارم میگم شاید اولین باره میریزه پس مال پاییز نیست نذر کر ...
کرونا نگرفتی عزیزم؟
چون بعضی ها کرونا گرفتن ولی انقدر خفیف بوده که خودشون متوجه نشدن . دکتر که رفتم گفت اونایی که کرونا میگیرن بعد از یک دوماه یهویی موهاشون ریزش شدید پیدا میکنه من روز که حمام میکردم دست میکشیدم به موهام ده تا میومد تو دستم
با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم
کرونا نگرفتی عزیزم؟ چون بعضی ها کرونا گرفتن ولی انقدر خفیف بوده که خودشون متوجه نشدن . دکتر که رفتم ...
والا برج 6 بدن درد و سرفه داشتم بد نمیدونم کرونا بود یانه....چند تار مو10تا؟من تو حموم 140تار ریخت الانم خارش داره دست میکنم داخل موهام 10تا میریزه هربار