2777
2789
عنوان

بیاید😐

121 بازدید | 21 پست

من کمی کیک خوردم

کیک خامه ای

الان داره حالم بهم میخوره😐

گلاب به روتون اسهال نیز هستم😐

بر من چه شده؟😐

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسموم شدی 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

مسموم  شدی دیگه

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم
بر تو مسمومیت شده است 

یا طبیب چرا مگر خامه کهنه بوده است؟

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
یدوکینول میل بنمای

ندارم ای یار😐