2777
2789
عنوان

ی مردی مزاحمم شد بردمش کلانتری

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 151 پست
زن ستیز بوق😕😕😕😕

حتما یه مرده 😟😟

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنه زنش هر وقت میره بیرون مزاحمش میشن

بغضی مردا اینجورین حالا شوهر این خانم به خانمش اعتماد داره 

ولی بعضی مردا فکر میکنن زن خودشون یه مشکلی داشته

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

نه الان شوهرش نسبت بهش بی اعتماد میشه

شوهرش مگه بددله و دیوونس که به زنش بی اعتماد شه.فقط یه ادم شکاک و روانی به زنش بی اعتماد میشه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

اصلا شوهر من اینطور نیست کاملا بهم اعتماد داره و فکرش بازه.

شوهرای شما شاید اینطورین ک در برابر تجاوز و دست درازی مجبورید ساکت باشید و ب گسترش این رفتارها کمک میکنید

حیف توبه های بعد اون گناه. 
شوخی؟

اینجا تعجب نکن 

دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃
من خیلی ساده ام  ولی خب از بعدشم میترسم میگم نکنه دشمنم بشه ولم‌نکنه

اصلا طرز تفکرت درست نیست گلم انگار همش ترس و دلهره و واهمه داری باید با این حس ها مبارزه کنی 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

همه شوهرا این جوری نیستن که! اون شوهرای عقاید جاهلیتن که فکر میکنن تا زنشون تنها بره بیرون الان دیگه عالم میریزن سرش و بعد میرن حبسش میکنن توی خونه

فکر نکنم شوهر اسی این جوری باشه

شما هم لطفا روی عقایدت کار کن واقعا رشته اون حرفت راجب هم جنسات! 

فرداش توبه میکنه؟ حتما هر زنی ساکت مونده و اونام توبه کردن که الان حیلی از زن ها جرعت همچین کاریو ندارن و فقط ساکت میمونن

قطعا شوهر اسی به داشتن همچین زن شجاعی افتخار میکنه

بغضی مردا اینجورین حالا شوهر این خانم به خانمش اعتماد داره  ولی بعضی مردا فکر میکنن زن خودشون ...

اکثر مردا ته دلشون ی اخطاری میشنون

میگن چی باعث شد به زنم‌همچین نگاه کنه یا کاری کنه

غیرتش خدشه دار میشه ذات مرد همینه

من هیچ کار بدی نکردم وقتی ی نر بیشعور ب خودش اجازه میده ب ناموس مردم دست درازی کنه شوهرم کاملا پشتمه ...

ولش کن جوابش رو نده