2777
2789
عنوان

ی مردی مزاحمم شد بردمش کلانتری

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 151 پست
افررررررین شیر زن پهلوونی برای خودت

شوهرم میگفت ول کن رضایت بده گفتم نه ب هیچ عنوان باید ادب بشه التماس شوهرم میکرد ی چیز بگو ب زنت

حیف توبه های بعد اون گناه. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون اقا خیلی کار بدی کرد ولی خب الان همه مشکلای شما حل شد؟

این وظیفه هر زن و خانمیه که این جور برخورد کنه تا اون اقا دیگه جرعت تکرار کارشو نداشته باسه

اگه همع خانما همین کارو میکردن الان جامعه خیلی بهتری داشتیم 

خیلی کار بدی کردی پیش. شوهرت قلدر بازی در آوردی

غیرتشو خدشه دار کردی

و آبروی ی مسلمان رو میبری بخاطر اشتباه...کسی که امروز میبینی شاید فرداش توبه کنه

ی‌نگاهی به پوشش خودتم‌بنداز خودتم قضاوت کن کمی

ولی ولش کن نزار پرونده بشه براش چیز خورد ولش کن فردا برای استخدام براش بده

دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃
این وظیفه هر زن و خانمیه که این جور برخورد کنه تا اون اقا دیگه جرعت تکرار کارشو نداشته باسه اگه همع ...

من چون با مرد بودم فک کرد خفه میشم ولی انقد داد و بیداد کردم مامور خبر کردم از ترس میلرزید

حیف توبه های بعد اون گناه. 
الانم میرم دادسرا فردا رضایت بدم بنظرتون؟ ادب شده؟

ببین تو اینکه کار اون بد بوده اصلا شکی نیس ، با کاری هم که کردی و بردی کلانتری دیگه اون قطعا ادب شده دیگه هیچوقت همچی دست درازیهایی نمیکنه ؛ اما‌اگه رضایت ندی و کار به جاهای دیگه بکشه قطعا ابروی اون اقا هم میره و خانوادش ممکنه بهم بزیزه ! شما که هدفت این نیس، رضایت بده و بقیه اش رو بسپر بخدا ! به اقا هم بگو فقط بخاطر حفظ ابروت و خانوادت رضایت دادم تو هم مرد باش و غیرت داشته باش دیگه با هیچ زنی اینکار و نکن

.
خیلی خوشحالم خیلی حداقل شب وقت خواب نمیگم کاش سکوت نکرده بودم

من تصادف کردم رضایت دادم هنوز که هنوزه پشیمونم تو‌اگه به جای من بودی صدبار نمیبخشیدی 

من نمیذونم چرا خدا اینقدر منو‌دل رحم افریده 😭

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان خوشحالی کاش تو به جا من بودی از حق بچت نمیگذشتی 

عزیرم چرا خوشحال نباشه؟ یه مرتیکه هیز دست گذاشته به کمرش یعنی چی آخه جلو شوهرم آدم امنیت نداشته باسه خیلی بده حالا شما اشتباه کردی دلیل نمیشه که همه اشتباه کنن همون موقع هم خیلی ها بهت گفتن کارت درست نبوده

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

کاش منم جرات شمارو داشتم

با این که چادریم اما چندبار تاحالا برام پیش اومده توی جای شلوغ مردای بیشرف دست بهم زدن و بعد با یه لبخند موزیانه رفتن

منم اینقدر این جور مواقع میترسم هیچ کاری نمیتونم بکنم

اینقدر دلم میخواست همونجا آبروشونو میبردم تا دیگه جرات دست درازی به ناموی مردم نکنن