2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من یکیو میشناسم یه بچه ۱۵ ساله داشتن و تصمیم به بارداری داشتن خیلی تلاش کردند و نشد حدود ۵ یا ۶ سال هر دکتری که فکرشو میکنین رفتن اخرین بار هم پیش بهترین دکتری که چند ماه از خارج از کشور برگشته بود رفتن و انقدر عالی بودن که بیشتر دکتر های زنان قبولشون داشتن 

و به اون خانم هم گفتن احتمال بارداری شما ۱ درصده فقط 

اما شاید باورتون نشه این خانم نذر امام حسن علیه السلام کردند و بعد ۱ ماه باردار شدن 

باور کنین راست میگم فقط به خدا توکل کنین ، خدا خودش حواسش به همه چی هست 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

سلام ببخشید شما انجام دادید ای وی اف به تازگی؟میخاستم هزینشو بدونم 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
تقریبا ۱۰تومن اینا میشه

کدوم بیمارستان 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
من بیمارستان بعثت رفتم واسم تقریبا شاید ۳تومن یابیشتر شده باشه چون واسه نظامیا رایگانه

ممنون عزیزم از پاسخگویت ..فقط برا تعین جنسیت میخام برای یکی از دوستانم میتونی راهنمایی کنی اطلاعی داری اصلا

ممنون عزیزم از پاسخگویت ..فقط برا تعین جنسیت میخام برای یکی از دوستانم میتونی راهنمایی کنی اطلاعی دا ...

من قیمت ازاد رو واقعا نمیدونم ولی اینجایی که میرم تقریبا واسه تایین جنسیت شنیدممیگفتن ۱۵تومن میشه

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من قیمت ازاد رو واقعا نمیدونم ولی اینجایی که میرم تقریبا واسه تایین جنسیت شنیدممیگفتن ۱۵تومن میشه

مرسی گلم