2777
2789
عنوان

دندونام 😢😢😢😢

130 بازدید | 15 پست

دندونام دارن همشون میپوسن یهو حتی جلوییا 😢😢😢😢  هیجده سالمه دارم دق میکنم چه خاکی بریزم تو سرم کاش خودکشی گناه نبود 

از طرفیم شنیدم این دندونایی ک پر میکنن فوقش پنج سال دوام بیاره .. پولشم ندارم حتی مجردم هستم 😢😢😢

چه جوری خودمو اروم کنم میترسم بیماری قلبی بگیرم از استرس  

اگه طلا داری بفروش درست کن

مال منم بخاطر رژیم هی درست میکنم هی خراب میشن

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه طلا داری بفروش درست کن مال منم بخاطر رژیم هی درست میکنم هی خراب میشن

ندارم طلا ... راستش تو این گرونی نمیخوام این هزینه رو ب خونواده تحمیل کنم یکی دوتا ام نیستن که 

ندارم طلا ... راستش تو این گرونی نمیخوام این هزینه رو ب خونواده تحمیل کنم یکی دوتا ام نیستن که 

از من ب شما نصیحت هیچ لباسی نپوش ولی ماهی یکیش رو درست کن 

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
برای پوسیدگی از عسل نمک استفاده کن. 2 واحد نمک 5 واحد عسل. عسلش کارخونه ای نباشه. به مرور پوسیدگیا م ...

عسلا رو شکر میزنن ادم نمیتونه اعتماد کنه که ..  شما امتحان کردین عسل از کجا تهیه کردین

جدی ... چرا ... اخع میگن بعد چندسال دوباره موادش میریزه ... یکیش ت دختردایی خودم دیدم ک موادش ریخت&n ...

من ۱۲ سال پیش چن تاشو درست کردم هنوز تکون نخورده ولی خب مواد جدید آره میریزه ولی خب میخوای چیکار کنی؟دندونات بیفته دندون ثابت خدا تومنی بذاری؟

عسلا رو شکر میزنن ادم نمیتونه اعتماد کنه که ..  شما امتحان کردین عسل از کجا تهیه کردین

عزیزم عسل اصل آبکیه و یه بوی بدی داره. خیلی هم گرونه. البته عسل معمولی هم خوبه. کلا عسلی که مارک دار و کارخونه ای نباشه خوبه. از این کیلوئی ها بخر.

فعلا یکی عصب کشی کردم قیمت‌ها متفاوته عصب کشی شد 750 یکی هم پر کردم 220

به سلامتی .. متاهلی ؟ دانشگاه میری 

میای اگ وقت داری یکم حرف بزنیم تو پیشنهاد دوستییه چیع وارد نیستم من 😊

2790
2778
2791
2779
2792