2777
2789
عنوان

کیا نامزدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 84 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرمنم خیلی ادم خوبیه ولی سن دوتامون واقعاکمه ولی بالین وجودمیسازم وقتی عصبانی میشه بدترین مرددنیام ...

نخند دختر الان شاید خنده دار بنظر بیاد ولی همین چند ساعت پیش یه خانومی تاپیک گذشته بود شوهرش زده خودش 20 سالش بود شوهرش 21 اون با یه بچه 7 ماهه ...الان به جایی خندیدن سخت بگیر سرسری رد نشو تا فردا روزی شما هم مثل این خانوم نشی مهم تو عصبانیت که ادم باید کنترل داشته باشه و الا تو حال عادی همه خوبن

نخند دختر الان شاید خنده دار بنظر بیاد ولی همین چند ساعت پیش یه خانومی تاپیک گذشته بود شوهرش زده خود ...

والاه خنده دارنیس عزیزم ازدرون منکه خبرنداری چ دردایی که نکشیدم ولی پیششم اصلن ازاین خبرانیس وقتی دورم معمولااینطوریه الانم نسبت به قبل خیلی بهترشده منم سربه سرش نذارم ادم خوبیه تابه جنون نرسونمش عصبی نمیشه!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
والاه خنده دارنیس عزیزم ازدرون منکه خبرنداری چ دردایی که نکشیدم ولی پیششم اصلن ازاین خبرانیس وقتی دو ...

ایشالله که همیشه دل خوش باشید منم ارزومه تمام متاهلا با هم خوب و خوش باشند ولی گاهی یه چیزایی میشنوم که شاخ در میارم اونوقت میگم شکر که مجردم 

ایشالله که همیشه دل خوش باشید منم ارزومه تمام متاهلا با هم خوب و خوش باشند ولی گاهی یه چیزایی میشنوم ...

نمیدونم والاه ایشالله روزای بد همه هم بگذرن روزای خوش بیان!

مجردی خوبه ولی متاهلی بهتره ارامش خاصی داری وقتی کنارشی!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
نمیدونم والاه ایشالله روزای بد همه هم بگذرن روزای خوش بیان! مجردی خوبه ولی متاهلی بهتره ارامش خاصی ...

هر چیزی هم خوبی داره هم بدی ایشالله هر کی هرکجا آرامش داره همونجا باشه