2777
2789
عنوان

کیا نامزدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 84 پست
بنظرم بستگی به ادمش داره مثلا زنداییم بچس و داییم باهاش راه میاد این خوبه... ولی اگه باهم خوب نباشن ...

آره اینم یه حرفیه 🌸

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکلیه ؟ 🤔😬 

تو طایفه ما مشکله 

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

بچه ها اصلا به سن نیست ذهنتون‌و درگیر اختلاف سنی نکنید !! به بلوغ فکریه به بلوغ لازم برای ازدواجه !! ...

آها

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

عین من و نامزدم  راضی هستی ؟ حست خوبه ؟

اره راضی هستم حس خوبی دارم هرچندبخاطرسن کممون خیلی جنگ ودعواداریم ولی یه عشقی بینمون هس که بقول خودش لیلی ومجنون هم نداشتن!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
معقولش بین ۷ تا ۹ سال هست از نظر روانشناسی گفتم  چون مامانم روانشناسه توضیحات زیادی داره تو ...

من فک میکردم آدم باید زیاد فاصله نداشته باشه بهتره ولی مثل اینکه این طور نیست 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
من فک میکردم آدم باید زیاد فاصله نداشته باشه بهتره ولی مثل اینکه این طور نیست 

نه 

میدونی پسر عمه مامانم قاضیه 

میگه اکثر طلاقا فاصله سنی کم هست 

چون دوطرف همو درک نمیکنن 

میگفت روزی ۱۰.۲۰ مورد اینجوری داریم 

مثلا دوطرف همسن یا فاصله سنی کم 

هرکدوم میخوان نظرشونو غالب کنن

این میشه ک ب مشکل میخورن

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
اره راضی هستم حس خوبی دارم هرچندبخاطرسن کممون خیلی جنگ ودعواداریم ولی یه عشقی بینمون هس که بقول خودش ...

اوایل که بچه بودم فکر میکردم مرد باید حتما بزرگ‌تر باشه 

بعد ها که پخته تر شدم و مشاوره رفتم و مطالعه کردم به این نتیجه رسیدم سن فقط یک عدده و مهم اینه که هم دیگرو درک کنید دوست داشته باشید ... 

مرد ۴۰ ساله داریم که اندازه ۱۵ ساله هم درک و شعور نداره چون به بلوغ نرسیده

و دیگر هیچ…
نه  میدونی پسر عمه مامانم قاضیه  میگه اکثر طلاقا فاصله سنی کم هست  چون دوطرف همو د ...

موافقم، مهم بیشتر درک کردنه 👌

اوایل که بچه بودم فکر میکردم مرد باید حتما بزرگ‌تر باشه  بعد ها که پخته تر شدم و مشاوره رفتم و ...

منم همیشه میگفتم شوهرم حداقل۱۵سال بایدازم بزرگترباشه ولی فهمیدم عشق و درک متقابل مهمترازهرچیزیه!

انقدر پخته ست حس میکنم ۶.۷ سالی از من بزرگ‌تره ... 

شوهرمنم خیلی ادم خوبیه ولی سن دوتامون واقعاکمه ولی بالین وجودمیسازم وقتی عصبانی میشه بدترین مرددنیامیشه😂😂