2777
2789
عنوان

لمینیت

72 بازدید | 6 پست

رفقا سلام ...

من ۱۸ سالمه .. ۱۰ کیلو اضافه وزن دارم اما زیاد ضایع نیست ولی پدرم میگه خودتو لاغر کن و فلان

من از ۱۳.۱۴ سالگی دوست داشتم دندونامو لمینیت کنم دیشب به پدرم گفتم گفت وزنتو بیار پایین چشم ... حالا ما وعضمون متوسط رو به پایینه 

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

خب

چیکار کنم وزنم کم شه 🙄

نمیتونم کلا

بعد هرچی میگم میگه وزنتو کم کن تولدم اسفند ۱۸ سالم پر میشه میتونم برم کلاس واسه رانندگی و ماشین بخرن واسم ولی شرط پدرم لاغریمه واییی خسته شدم خداییی

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم وزنم کم شه 🙄 نمیتونم کلا بعد هرچی میگم میگه وزنتو کم کن تولدم اسفند ۱۸ سالم پر میشه میت ...

غذاتو نصف کن و روزی یه ساعت پیاده روی کن. کلی لاغر میشی

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
غذاتو نصف کن و روزی یه ساعت پیاده روی کن. کلی لاغر میشی

خداکنه

خداکنه

در ازای لاغری اینهمه امکانات میخوان بهت بدن . من جات بودم از همین الان رژیم میگرفتم . 

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 

دکتر خوب اگر میخوای برو پیش دکتر احسان بیرنگ عزیزم 

کارش خوبه خیلی هم متقاضی داره 

برای زیبایی دندون واقعا خیلی ها میرن پیشش 

من خودم پارسال انجام دادم و واقعا ایشون رو با هیچکس عوض نمیکنم تنها انتخابم برای دندونام دکتر بیرنگه