2777
2789
عنوان

وطن پرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 50 پست
هروقت پروفتو میبینم یاد فیلم ناک ناک میوفتم.حالم بد میشه

ندیدم 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
مطمئنی؟ من یه جایی خوندم چون انیشتین یهودی بوده از المان فرار کرده

نه انیشتین وقتی ۱۷ ساله بوده به سوئیس میره و تو پلی تکنیک زوریخ تحصیلات دانشگاهی و ادامه میده

اما بعد ها دوباره به تابعیت المان برمیگرده ولی قبل از قدرت گرفتن هیتلر برای بار دوم و همیشه المان رو ترک میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

« اگر حق انتخاب داشته باشم ترجیح میدهم در کشوری زندگی کنم که آزادی های مدنی ، حقوق شهروندی و عدالت اجتماعی در قانون لحاظ شده باشد در حال حاضر این شرایط در المان وجود ندارد . »

آلبرت انیشتین ، ۱۹۳۳

اگه الان یکی همین حرفارو تکرار کنه متهم میشه به وطن فروشی :)

شانس اوردی هموطن ما نبودی آلبرت!

و‌گرنه ناسیونالیست ها میگفتن نوبل بخوره تو سرت! برای مملکتت چیکار کردی ؟ :)

بحث خیلی جالبیه. من خودم بیشتر با تعصب ماورایی (میگم ماورایی چون نمیخوام قطع دسترسی بشم) مشکل دارم تا با ایرانی بودن یا نبودن. به نظرم ضربه ای که بحث ماورایی به کشور ما و خاورمیانه زده خیلی بیشتر از ناسیونالیسم بوده (انگیزه تشکیل بیشتر گروه های افراطی و جنگ ها  بحث ایدئولوژی و باور بوده تا کشور گشایی). واقعا * ریشه همه شر * رو همین ماورا میدونم تا علاقه افراطی به زادگاه. ولی در کل درسته، مکان تولد که نقشی تو انتخابش نداشتیم نباید همه هویت و طرز فکر ما رو شکل بده.

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)

« پیشینه ام میگوید من یهودیم ، از نظر تابعیت سوئیسی محسوب می شود از نظر سرشت انسانم ، فقط یک انسان ، بدون هیچ وابستگی به دولت یا ملت یا هر چیز دیگر . »

کلام اخر

شهروند جهان باشید نه محدود به طول و عرض جغرافیایی !

مطالب عالی بودن  منم موافقم  من کلا با تعصب مشکل دارم افراد متعصب همیشه مشکل افرینن .کلا نباید بت برای مردم یا جامعه ای به وجود بیاد هر کسی باید قهرمان زندگی خودش باشه و از حداقل حقوق اجتماعی خودش بهره داشته باشه برا اساس عدالت .خوشبختانه منم همیشه مثل انیشتن فکر میکنم و هیچ وقت متعصبانه به چیزی نگاه نکردم  چون تعصب از واقع بینی و دیدن حقیقت تو رو دور میکنه

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
فکر کنم نباید این قدر طولانی مینوشتم حس میکنم هیچکی نخوند 🙄 بهتره برم ادامه Tenet رو ببینم 🚶🏼 د ...

متاسفانه اینجا این تاپیک ها پربازدید نمیشن و ناراحت کنندست 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
فکر کنم نباید این قدر طولانی مینوشتم حس میکنم هیچکی نخوند 🙄 بهتره برم ادامه Tenet رو ببینم 🚶🏼 د ...

راستی این فیلم نولان هست؟داداشم پیشنها کرد ببینم فعلا وقت نکردم 

البته نقش عقاید در  ناسیونالیسم هم خیلی پر رنگه  مثلا حدیث معروف «حُبُّ الْوَطَنِ م ...

صد در صد ولی در مورد ایران  زمان حال،   دوستان (نه مردم) بدون شک حاضرن قسمت هایی از زادگاه رو هزینه کنند برای گسترش تفکر آسمانی. من فکر نمیکنم براشون ناسیونالیسم اولویت دهم هم باشه. مردم فکر کنم روز به روز آگاه تر بشن که فلان ایده اگر ایده خوبی هست مهم نیست از خودمونه، از طرف مکه میاد یا حیفا! که در موردش جبهه بگیرن یا کورکورانه باورش کنن. و الان خیلی افراد بیشتری هستند که جهانی فکر میکنند.

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)
مطالب عالی بودن  منم موافقم  من کلا با تعصب مشکل دارم افراد متعصب همیشه مشکل افرینن .کلا ن ...

دقیقا تعصب در هر موردی نابود کننده است 

و برای از بین بردنش باید از آزادی های فکری و روشنگری ها حمایت کرد

ولی امروز خیلی از دولت ها از تعصبات ملی مردم برای پیش بردن اهداف خودشون سوء استفاده میکنن

و خیلی از مردم اصلا متوجه این موضوع نمیشن که از غرور ملی بر علیه خودشون داره استفاده میشه

و روشنفکری هم تو اکثر این جامعه ها به شدت سرکوب شده است

به نظرم تنها راه مطالعه و بالا بردن اگاهی مردمه 

و من هم تلاشمو کردم

مرسی که نظر گذاشتی🧡

دقیقا تعصب در هر موردی نابود کننده است  و برای از بین بردنش باید از آزادی های فکری و روشنگری ه ...

💜💜🌷🌷

راستی این فیلم نولان هست؟داداشم پیشنها کرد ببینم فعلا وقت نکردم 

اره اخرین فیلمشه

جالبه من تا نصف دیدم هنوز 😅

منم وقت زیاد نداشتم ولی اینقدر پست دیدم راجبش حس کردم دارم از بقیه عقب میفتم😂