2789
عنوان

وطن پرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 50 پست

« وفاداری ملی محدود کننده است ، به انسان ها باید اموزش داده شود که جهانی بیاندیشد . هر کشوری باید بخشی از اقتدار و استقلالش را در جهت همکاری های بین المللی صرف نظر کند .

برای دوری از نابودی باید تهاجم را قربانی کرد . »

به نظرم اینجا انیشتین دقیقا دست گذاشته رو نقطه ضعف جدیه ناسیونالیسم

سیاسیش نکنیم ولی !!

العاقل یکفی به الاشاره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یاد اون داستان افتادم که سربازه میره جنگ توجنگ میگن وجب وجب این خاک مال ماست باید ازخاک وناموسمون دف ...

چه داستان جالبی

ممنون💕🌹

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

« چرا مردم درباره ی انسان های بزرگ بر اساس ملیت انها سخن میگویند؟

آلمانی های بزرگ ، انگلیسی های بزرگ؟ گوته همیشه به این که اورا شاعری آلمانی بنامند اعتراض می کرد.

انسان های بزرگ فقط انسان هستند و به ان ها از نقطه نظر ملیت یا محیطی که در ان پرورش یافته اند نگاه نمیشود . »

این توئیتم جالبه درباره ی رسانه های ناسیونالیستی

https://uupload.ir/files/o09q_img_۲۰۲۰۱۲۱۳_۱۰۴۲۳۸_۳۱۶.jpg

تقریباً مثل اسلام جهانی میمونه که میگه اسلام مرز نداره

خیلی خوبه جهانی به همه چیز فکر کنیم نه اینکه نظرمون رو بخواهیم به همه جهان تحمیل کنیم 

فرقی هم نمیکنه غرب و شرق نداره

کاری که اعراب با ایران کرد غرب با سرخ پوستها وسرزمینشون کرد

آقا هستم ، امضاء محفوظ
چه داستان جالبی ممنون💕🌹

😘💖💖

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
البته من فکر میکنم اینکه انیشتین توی دوره ی جنگ جهانی دوم بوده و نازی ها از وطن پرستی سواستفاده میکر ...

انیشتین با این مسئله از قبل به قدرت رسیدن نازی ها در المان مشکل داشته و تو سن خیلی کم تابعیتش برای المان رو باطل میکنه

« برای منافع جمعی مهم است که فردیت را پرورش دهیم ؛ زیرا تنها افراد هستند که میتوانند ، ایده های جدیدی را که جامعه برای توسعه مداومش نیاز دارد تولید کند . »

به نظرم سرمایه گزاری جای عقیده ها باید روی افراد جامعه باشه

چون هر سرزمینی به نظرات و تلاش های افراد برای پیشرفت نیاز داره !

ولی امروز عکس این داره برای ما اتفاق میفته افراد و نخبه ها به خاطر حفظ آرمان های ناسیونالیستی راحت کنار گذاشته میشن 

مثالش هم تو زمینه ی ورزشی زیاده مثله رفتن علیرضا فیروزجاه

مثله ماجرای تحریم جودو

و جامعه جای اینکه سکوی پرتاب برای موفقیت افراد باشه افراد رو قربانی حفظ خودش میکنه

«ناسیونالیسم یک بیماری کودکانه است ، سرخک نوع بشر ! »

« از نظر من ناسیونالیسم چیزی نیست جز توجیه عقلی جنگ گرایی و تجاوز به ملل مختلف »

یکم به جنگ هایی که امروز تو دنیا اتفاق میفته فکر کنید

اصلا جای دور چرا ؟ یکم به درگیری های این چند وقت در شمال رود ارس نگاه کنید 

واقعا دلیل اصلی این جنگ ها چیه ؟

کرسی قضاوت با خودتون ...

هر جنگ به هر علت و به هر بهانه ای که شروع بشه مردم قربانی بازی قدرت میشن 

هر چیزی که زندگی مارو تهدید کنه دشمن ماست مثله جنگ ، و هر طرز فکری که ازش حمایت کنه!

راجب این حرف زیاده ولی محدودیت ها بیشتر !