2777
2789
عنوان

همسایه مزاحم

160 بازدید | 13 پست

همسایه بالاییمون خیلی ببند حرف میزنه و من کامل میشنوم صداهاشونو ، و در جریان زندگیشم یه جورایی ، چه جوری مودبانه بگم اروم حرف بزنه

و خدايي كه در اين نزديكيست .......

تاثیر نداره اونا با یه حرف شما تغییر نمی کنن

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا کلا خانواده پر سر صدایی هستن

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

حرف یعنی مکالمه عادی؟

یا دادوبیداد

اگ مکاالمست ک چیزی نگو

اگه جروبحث و درگیری بگو سروصداتون اذیتم میکنه یکم رعایت کنبد

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
حرف یعنی مکالمه عادی؟ یا دادوبیداد اگ مکاالمست ک چیزی نگو اگه جروبحث و درگیری بگو سروصداتون اذیتم ...

همه ی مکالمه های عادیشون رو میشنوم ، کلا بلند حرف میزنن 

نمی‌دونم منم این مشکلو دارم همین الانم متوجه شدن میخوان تو پردیس خونه بخرن ی خونه طبقه ۲ ۸۰۰ میلیون گفت اون زمینو۷۰۰ می فروشیم بقیه هم وام میگیریم ی مقدارم جور می‌کنیم🤣🤣

هیچ وقت زندگی رو خیلی جدی نگیر....آخرش کسی زنده ازش بیرون نمیاد....
نمی‌دونم منم این مشکلو دارم همین الانم متوجه شدن میخوان تو پردیس خونه بخرن ی خونه طبقه ۲ ۸۰۰ میلیون ...

اینم داره با تلفن حرف میزنه ، پنج شنبه نامزدی برادرشه ، پسره بدون خانوادش رفته خواستگاری و تحقیق و اینم داره تلفنی به یکی میگه بیاین پنج شنبه مراسم جشن نتمزدی نریم و فلان