2777
2789
عنوان

دل ضعفه

85 بازدید | 7 پست

دلم یه زمستون خیلی سرد و پر برف یه جای خیلی دور به دور از شهر زدگی و زندگی تو شهر و داستانش میخاد .یه جایی که خودت باشی و سادگی با یه خونه کاهلی بخاری نفتی که فقط دور خودش رو گرم می‌کنه و صدای زوزه کتری روی بخاری و بخاری که ازش بیرون میزنه و همه دغدغه ام این باشه که شام چی بپزم واسه بچه هام .روسری سرشون کنم که سرما نخورن....واقعا این دنیا چی داشت که جذبش شدیم و هر روز داریم توش فرو میریم ....

البته اینم بگم دستشویی داخل خونه باشه،😂😂😂

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

فقط آخری 

بخدا گناهم یه قطره اب رو به یه لیوان تبدیل میکنن هر نوبت یک سومش رو میدن تخلیه کنم  تف بهتون خب بدین همش یباره بریزم نخوام تو شب ۳بار بلند شم تو این سرمای سگ سوز دشوری اون سر دنیا اوففففففففف

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 
فقط آخری  بخدا گناهم یه قطره اب رو به یه لیوان تبدیل میکنن هر نوبت یک سومش رو میدن تخلیه کنم & ...

کجایی شما

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجایی شما

چرا

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

جوون☺️ فقط روسری سر دخملام بکنم... ۵تا دست گل😍☺️🤗

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
که خیلی سرده

کرمان